Με την πιο festive διάθεση, ο Οίκος CH Carolina Herrera παρουσιάζει το φετινό Gift Guide

To εορταστικό Gift Guide του οίκου CH Carolina Herrera είναι διαθέσιμο στην ομώνυμη boutique της Αθήνας, στον πρώτο όροφο του Golden Hall!

5 3 1

Με την πιο festive διάθεση, ο Οίκος CH Carolina Herrera παρουσιάζει το φετινό Gift Guide με προτάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ για μικρούς και μεγάλους, και σας χαρίζει έμπνευση για τα φετινά δώρα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

10 2

Τα διαχρονικά σχέδια στις τσάντες και τα αξεσουάρ του οίκου CH Carolina Herrera λαμβάνουν ένα γιορτινό και λαμπερό twist, ενώ το εμβληματικό αρκουδάκι με το λογότυπο του οίκου είναι αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής του φετινού Gift Guide. Στις γυναικείες επιλογές, το κλασικό κόκκινο κυριαρχεί και συνδυάζεται τολμηρά με κομμάτια σε έντονα χρώματα και ιδιαίτερα prints.

1 3 1

Οι προτάσεις του Gift Guide για όλη την οικογένεια κλέβουν την παράσταση, αφού χαρακτηρίζονται από cozy διάθεση, διατηρώντας πάντα τη διαχρονική πολυτέλεια και κομψότητα του οίκου.

2 2 1

Φέτος τις γιορτές χαρίστε χαμόγελα στους αγαπημένους σας με τα μοναδικά δώρα του οίκου CH Carolina Herrera.

CH Carolina Herrera Athens boutique (Golden Hall, 1ος όροφος): Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι 151 23

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue