Ο οίκος GIVENCHY παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών του Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.


20 Ιούν 2017

Η συλλογή γυαλιών ενσωματώνει το κοσμοπολίτικο πνεύμα του Οίκου Υψηλής Ραπτικής, συνταιριάζοντας το streetstyleκαι την αισθητική πολυτέλειας. Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι εστιάζει στην ελαφρότητα και τους όγκους (υπερμεγέθεις φόρμες έναντι μικρότερων) και τονίζει τα εμβληματικά στοιχεία του Givenchy, όπως οι αντιθέσεις, τα διαφορετικά υλικά, τα τολμηρά χρώματα και το έντονο, αλλά κομψό, ύφος.

Τόσο τα γυαλιά ηλίου όσο και τα οράσεως χαρακτηρίζονται από μια έντονη εστίαση στις λεπτομέρειες.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κλασικές αποχρώσεις και τολμηρές χρωματικές αντιθέσεις που ενισχύονται από μεταλλικές λεπτομέρειες. Οδηγό για αυτή τη νέα συλλογή αποτελεί η διαφάνεια που εμφανίζεται σε διάφορες αποχρώσεις.

GV 7048S 20001203YGK1 R02 1

 

GV 7048/S «BRIDGES»

Υπερμεγέθη, εξαιρετικά ελαφριά, απόλυτα ματ. Η εξαιρετικά πλατειά μεταλλική φόρμα τονίζεται από τους ματ καθρεπτέ φακούς και διατίθεται σε χρυσό ή πράσινο χρώμα. Η λεπτή διπλή γέφυρα και οι λεπτομέρειες στους βραχίονες είναι κατασκευασμένες από ατσάλι, προσφέροντας ευελιξία και ελαφρότητα.

Χρωματική παλέτα: ανοικτό χρυσό με χρυσούς ματ καθρεπτέ φακούς, χρυσό με καφέ φακούς, κόκκινο χρυσό με πράσινους ματ καθρεπτέ φακούς, μαυρισμένο ασημί με σκούρους μπεζ φακούς.

GV 7054S-2000230010QT_R00.jpg

GV 7054/S «BRIDGES»

Μικρά σε μέγεθος, ελαφριά, μεταλλικά, στρογγυλά γυαλιά ηλίου που διέπονται από έναν εξαιρετικά στρογγυλεμένο σχεδιασμό στη γέφυρα. Οι διαστάσεις του μοντέλου αυτού έρχονται σε απόλυτη αντιδιαστολή με αυτές του GV 7048/S, σε μια γκάμα μεγεθών που καλύπτει από το πολύ μικρό έως το πολύ μεγάλο.

Χρωματική παλέτα: ματ χρυσό με καφέ φακούς, ασημί με γκρι-πράσινους φακούς, ματ καφέ με χακί καθρεπτέ μπλε φακούς.

GV 7056S-2001000807U1_R00.jpg

GV 7056/S «VISION»

Χρωματιστά στρογγυλά γυαλιά ηλίου που διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλους βραχίονες, κατασκευασμένους από διαφανές Optyl™, πάντα στον τόνο της απόχρωσης των φακών.

Χρωματική παλέτα: διαφανές ροζ του βατόμουρου με ροζ φακούς, διαφανές μοβ του αμέθυστου με μοβ φακούς, διαφανές γαλάζιο με γαλάζιους φακούς, διαφανές πράσινο του μπουκαλιού με πράσινους φακούς, διαφανής ώχρα με φακούς στο χρώμα της ώχρας, διαφανές σκούρο γκρι με σκούρους γκρι φακούς.

GV 7057STARS-2001020807IR_R00.jpg

GV 7057/S/STAR,  «STARS»

Μια ολοκληρωμένη έκφραση των εμβληματικών κωδίκων του Givenchy, αυτό το unisex μεταλλικό μοντέλο σε φόρμα πιλότου φωτίζεται από τρία μαύρα ή λευκά τρισδιάστατα αστέρια, στοιχεία που εμφανίζονται στο πάνω τμήμα των φακών.

Χρωματική παλέτα: ματ μαύρο με λευκά αστέρια και γκρι-μπλε φακούς, ματ μαύρο με μαύρα αστέρια και φακούς εξαιρετικά λευκής πολυστρωματικής επίστρωσης.

Η  συλλογή γυαλιών GIVENCHY, παράγεται και διανέμεται από το SafiloGroup.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue