Ο οίκος Jimmy Choo γιορτάζει τα 25 του χρόνια και λανσάρει την συλλογή limited edition.

To Jimmy Choo παρουσιάζει μια συλλογή γυαλιών limited edition για να γιορτάσει την 25η επέτειο του Οίκου του.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το εμβληματικό Crystal, μια ξεχωριστή σχεδιαστική λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει τη μάρκα από το πρώτο της ξεκίνημα, υπογραμμίζοντας την πολύπλευρη ταυτότητα Jimmy Choo.

JIMMY CHOO 317 25TH 1053930FWM00 R00 scaled

Αποτελούμενη από δύο μοντέλα γυαλιών ηλίου και ένα γυαλιών οράσεως, η συλλογή έχει σχεδιαστεί για την σίγουρη, λαμπερή και εκλεπτυσμένη γυναίκα Jimmy Choo που τολμά να ξεχωρίσει.

JIMMY CHOO KYLAS 25TH 2044570DDBIR R01 scaled

Κάθε σκελετός θα διαθέτει επετειακή χάραξη στους βραχίονες και θα παρουσιάζεται σε ειδική συσκευασία που σηματοδοτεί την 25η Επέτειο του Οίκου.

JIMMY CHOO KYLAS 25TH 20445700109O R00 scaled

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τον Οκτώβριο του 2021 σε αποκλειστικά καταστήματα οπτικών και τις μπουτίκ Jimmy Choo.

JIMMY CHOO MYA 25TH 204458035JIR R02 scaled

Eπισυνάπτεται το σχετικό Δελτίο Τύπου και στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε τις φωτογραφίες των μοντέλων.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue