likewomangr event fragos 47c2e9d5

Ο όμιλος Φράγκου παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα καινοτόμα προϊόντα

Το Σάββατο, 25 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο event 2022 του Ομίλου Φράγκου.

Κύριες δράσεις της βραδιάς ήταν τόσο το φαντασμαγορικό σόου από τις τέσσερις διάσημες καλλονές Fortissimo που μάγευσαν με τα βιολιά και το τσέλο τους, όσο και η πασαρέλα από ‘’φωτιά’’ που περπάτησαν επάνω μοντέλα με φορέματα αρχαιοελληνικού χαρακτήρα που υπογράφει ο διάσημος Οίκος μόδας Τρανούλη, παρουσιάζοντας την collection “Athena by Tranoulis”, δεσμεύοντας έτσι και τη συνέχιση της ενημερωτικής καμπάνιας για την επιστροφή των ελληνικών γλυπτών. Την περιποιήση των μοντέλων, που ήταν από το πρακτορείο Happy People, ανέλαβε η Κλεονίκη Καραθανάση και τα χτενίσματα η ομάδα του βραβευμένου haute coiffure Φάνη Μαστροκώστα!

likewomangr event fragos 1

Ο όμιλος Φράγκου παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα καινοτόμα προϊόντα όπως “φωτιά” από νερό, τρισδιάστατες φλόγες από πρωτοποριακούς καυστήρες αερίου που έδιναν τη ψευδαίσθηση της πραγματικής φωτιάς που περνάει μέσα από τα ξύλα. Παρουσιάστηκε επίσης ένα BBQ, το οποίο εκτός από την ιδιαίτερη εμφάνιση του, μας δίνει τη δυνατότητα να ψήνουμε είτε με ξύλα, είτε να το μετατρέψουμε σε BBQ αερίου μέσα σε δύο λεπτά. Είδαμε πως μπορεί ένα ενεργειακό τζάκι να μας χαρίσει υπέροχα εδέσματα με παρασκευές του γνωστού chef Πάνου Ιωαννίδη μέσα σε ενεργειακό τζάκι, ενώ ο γνωστός chef Κωνσταντίνος Τερζής δημιούργησε gourmet παρασκευές αναδεικνύοντας τα καινοτόμα BBQ του Ομίλου, της εταιρίας OFYR. H παρουσίαση των προϊόντων ολοκληρώθηκε με τις διακοσμητικές ξύλινες επιφάνειες απορρόφησης ήχου, οι οποίες όχι μόνο διακοσμούν όμορφα το χώρο μας αλλά βελτιώνουν αισθητά την κακή ακουστική δίνοντας μια αρμονική ακουστική ευεξία.

likewomangr event fragos 2

Χορηγοί της βραδιάς ήταν το ‘’Delicatessen Μπούμπας Κρέατα Ηπείρου’’ και η ‘’Patisserie Τολόγλου’’. Τον στολισμό των τραπεζιών ανέλαβε η εταιρία ‘’Πουλημένος’’, ενώ η “Κλεονική Prive Beauty Care’’ προσέφερε στις κυρίες προϊόντα υψηλής ελβετικής ποιότητας. Τέλος η εταιρία ‘’Μπουτζούνης Winesand Spirits” προσέφερε γευστικά εκλεκτά κρασιά και αφρώδεις οίνους.

likewomangr event fragos 3

Παρευρέθηκαν πάνω από 350 άτομα από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές και αρχιτεκτονικές εταιρίες της Ελλάδας, social media influencers και πολλοί VIP της εγχώριας showbiz και η βραδιά έκλεισε με πυροτεχνήματα που κατέκλυσαν τον ουρανό και το party άναψε με τον Dj Theo να μιξάρει retro μουσική από τη σπάνια 90s συλλογή βυνιλιών του.

 

authors jenny oikonomou

Τζένη Οικονόμου

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue