Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σου είσαι Εσύ!

Αν βρεις τι σε κάνει σημαντικό, τότε μπορείς να προσφέρεις και στους άλλους, ξεκινώντας από τον εαυτό σου.

Υπάρχει ο «καλός» εγωισμός αλλά και ο «κακός» εγωισμός.

Όταν επιτρέπουμε στη ζωή να αναδείξει το καλύτερο μας εγώ, η ζωή ανθίζει και μαζί της ακολουθούμε κι εμείς που προκαλούμε την εξέλιξη της. Όταν χαμογελάμε, δωρίζοντας το αισιόδοξο “εγώ” πηγάζει από μέσα μας η δύναμη της προσφοράς, της χαράς, της αγάπης για τη ζωή.
Όταν χαμογελάμε από έπαρση και αλαζονεία προβάλλοντας τη διαφορά μας σε σχέση με άλλους, τότε η ζωή γύρω μας αλλάζει, τόσο προς εμάς όσο και προς τους άλλους, σκληραίνει και παγώνει προβάλλοντας μια κακή πλευρά μας έλκοντας επίσης ανάλογη ενέργεια.

Αν εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας, ώστε να μάθουμε να περπατάμε με αγάπη και χαρά, να συνοδοιπορουμε με τον καλό μας εγωισμό -που ακόμη και όταν δε μπορουμε λόγω καταστάσεων να εκφράσουμε κάτι καλό αυτός όμως το προσπαθεί- τότε σχετιζομαστε με ό, τι ωραιότερο έχει η ζωή να μας προσφέρει.

Ξένια Γιαννάκη, Life Coach

Όλοι έχουμε ένα χάρισμα, ένα ταλέντο, ένα σκοπό, ένα στόχο, όλοι έχουμε μία δημιουργική δύναμη που μας ωθεί να πετύχουμε στην ευτυχία τόσο τη δική μας όσο και των άλλων. Ξεκίνησα από την ιδιωτική εκπαίδευση, συνέχισα στη δημόσια εκπαίδευση και σύντομα προχώρησα σε συνεργασίες με κέντρα συμβουλευτικής, ΚΕΚ, ιδιωτικά σχολεία, φορείς και οργανισμούς, όπου υπήρχε ανάγκη για εκπαίδευση στελεχών. Η εξέλιξη της δουλειάς μου με οδήγησε στα Εμιράτα όπου ασχολούμαι με την στρατολόγηση στελεχών, εκπαίδευση και διαχείριση καθώς και την οργάνωση σχολικών μονάδων. Παράλληλα η συγγραφή βιβλίων αυτοβελτίωσης μου έδωσε την ευκαιρία να εχισχύσω τη LIFESHARE αποτελώντας μοχλό ανάπτυξης και βελτίωσης του βιοτικού μας επιπέδου, με εργαστήρια και διαδικτυακά σεμινάρια.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue