Ο πιο σκληρός αγώνας mtb στον κόσμο! Η Πίνδος μας φιλοξενεί αγώνα ορεινής ποδηλασίας!

Βike Odyssey 2016 19-26 Ιουνίου

Η Πίνδος, η μεγαλύτερη οροσειρά της Ελλάδας, θα φιλοξενήσει για 4η συνεχόμενη χρονιά στις 19 Ιουνίου 2016 τον πιο σκληρό αγώνα ορεινής ποδηλασίας στον κόσμο το  BikeOdyssey 2016!

Οκτώ ημέρες – ένας πρόλογος και 7 στάδια – 600 χιλιόμετρα – 25.000 μέτρα υψομετρικές διαφορές σε μια σκληρή περιπέτεια mtb! Από το χωριό τη Σμίξης στα Γρεβενά έως την ιστορική πόλη της Αμφίκλειας, αυτός ο αγώνας θα είναι μια ποδηλατική οδύσσεια για τους αθλητές!

Αυτός ο εκπληκτικός αγώνας προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον και προσφέρει μεγάλο ενθουσιασμό τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους θεατές. Η διαδρομή θα περιέχει μονοπάτια και χωματόδρομους σε δασώδη τοπία αλλά και μικρά ασφάλτινα τμήματα. Μια μαγική διαδρομή που θα περνά από περίπου 57 γραφικά χωριά της ορεινής Ελλάδας απαράμιλλης ομορφιάς αλλά και ιστορικής σημασίας!

Το BikeOdysseyέρχεται και σε άλλες τρεις versionγια αυτούς που θέλουν να πάρουν μια μικρή γεύση από τον οχταήμερο αγώνα. Θα υπάρχει ένας τριήμερος αγώνας, το «3-DayOdyssey», παράλληλα με τα τρία τελευταία στάδια του οχταήμερου BikeOdyssey. Επιπλέον που θα υπάρχουν και δύο μονοήμεροι αγώνες: το «SmixiMTBRace» που θα διεξαχθεί παράλληλα με τον Πρόλογο του κυρίως αγώνα στη Σμίξη και το «1-DayOdyssey» που θα διεξαχθεί παράλληλα με τον οχταήμερο και τον τρίημερο αγώνα και θα περιλαμβάνει το τελευταίο στάδιο.

Δείτε το teaser video του αγώνα για το 2016: http://bikeodyssey.gr/el/news/468-watch-the-teaser-video-of-bike-odyssey-2017.html

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του αγώνα:

www.bikeodyssey.gr

 

AFISA 8-DAYS ODYSSEY 2016 ENGL Medium

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue