Ο πρίγκιπας και η μιγάδα

Ο πρίγκιπας και η μιγάδα

Είναι μιγάς και έχει παραδεχτεί ότι το μεγάλο της βάσανο είναι το ίσιωμα των μαλλιών της

Το τι χαρά θα κάνει πάλι η γιαγιά του, δεν μπορώ να σας περιγράψω. Ο μεγάλος πονοκέφαλος για την Queen Elizabeth ήταν, είναι και θα είναι ο μικρός εγγονός της, ο Harry, που κάνει ότι του καπνίσει και δεν δίνει δεκάρα για τα πρωτόκολλα και τις λοιπές αηδίες του παλατιού. Οι κατάσκοποι της γιαγιάς έφτασαν πάλι με τα μαντάτα και η Βασίλισσα αναφώνησε: “Oh my God, not again”!

2Χ

Όσοι έχουμε δει την τηλεοπτική σειρά Suits την ξέρουμε πολύ καλά. Είναι πανέμορφη, σέξι, με τέλειες αναλογίες και μιγάδα. Μιλάμε για την Μέγκαν Μάρκλ (Meghan Markle), την ηθοποιό που γνώρισε ο πρίγκιπας Harry σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στον Καναδά και την ερωτεύτηκε σφόδρα. Γεννήθηκε στο Λος Άντζελες στις 4 Αυγούστου του 1981 (Λέων), τέλειωσε το πανεπιστήμιο Northwestern και την δραματική σχολή. Ήταν και τρία χρόνια παντρεμένη (2011-2013)….

515194 meghan markle prince harry 

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

 

Zeman Meghan Markle 00010

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue