“Ο Στόχος” από τον Παναγιώτη Δεληγιάννη

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Παναγιώτης Δεληγιάννης. Γεννήθηκα τον Οκτώβριο του 1982 στην Αθήνα και ζω στη Βαρυμπόμπη. Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός γιου 3 ετών. Γράφω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και είμαι λάτρης της σκηνής του τρόμου και του φανταστικού. Έτσι, αποφάσισα να αφήσω και το δικό μου στίγμα σε αυτήν την κατηγορία, που αγαπώ τόσο πολύ.

Το 2014 οι Εκδόσεις Λυκόφως κυκλοφόρησαν το πρώτο μέρος της διλογίας μου («Στόχος – Βιβλίο Α’, υπότιτλος: Ημερολόγιο»), όμως σήμερα τα δικαιώματα έχουν επιστραφεί πάλι σε μένα. Το δεύτερο μέρος («Στόχος – Βιβλίο Β’, υπότιτλος: Δευτέρα Παρουσία») δεν έχει κυκλοφορήσει.

 

Γενικές πληροφορίες για τη διλογία μου «Ο ΣΤΟΧΟΣ»

 

Ο Στόχος Α’ (υπότιτλος: Ημερολόγιο) είναι το πρώτο μέρος της ιστορίας, που γεννήθηκε στη διάρκεια των περιπάτων μου στα δύσβατα μονοπάτια της Πάρνηθας. Εκεί πήρε σάρκα και οστά ο κεντρικός μου ήρωας, Βιτόριο Πινιατέλι. Η συνηθισμένη ζωή του αποτελείται από πολλά μεγάλα ψέματα και πίσω από αυτά, κρύβονται αιώνια σχέδια που απαιτούν τη ζωή του, ως αντάλλαγμα για να πραγματοποιηθούν.

 

Ο Στόχος Β’ (υπότιτλος: Δευτέρα Παρουσία) είναι το δεύτερο μέρος της συναρπαστικής περιπέτειας του ήρωά μου. Η μετάλλαξη έχει ήδη γίνει και τώρα προσπαθεί να μάθει το νέο του εαυτό και να κατευνάσει την πρωτόγονη πείνα του. Όλη η ζωή του έχει αλλάξει και ο μόνος στόχος του είναι να σώσει τη μητέρα του και τη γυναίκα της ζωής του από την αδίστακτη Λάουρα, η οποία έχει ζοφερούς σκοπούς.

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue