Ο Θάνος Τζάνης, το νέο μέλος της οικογένειας της Spin Records μας εντυπωσιάζει ξανά!

Ο Θάνος Τζάνης, το νέο μέλος της οικογένειας της Spin Records είναι ο καλλιτέχνης που τραγουδάει ξανά την «Αμαρτωλή» σε μια ιδιαίτερη συνεργασία με τους Κωνσταντίνο Παντζή και Νίκο Σουλιώτη.
 
Ένα τραγούδι που αγαπήθηκε πάρα πολύ πριν αρκετά χρόνια, από τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών, τον Φοίβο! Ο Θάνος Τζάνης, το νέο μέλος της οικογένειας τηςSpin Records είναι ο καλλιτέχνης που τραγουδάει ξανά την «Αμαρτωλή» σε μια ιδιαίτερη συνεργασία με τους Κωνσταντίνο Παντζή και Νίκο Σουλιώτη.
 
Οι παραγωγοί της Spin Records που έχουν υπογράψει πάρα πολλές επιτυχίες μαζί, συνεργάστηκαν σε ένα νέο δυνατό project, με το τραγούδι του Φοίβου, που είχε απογειώσει ο Δημήτρης Κόκκοτας.
 
Το αποτέλεσμα έχει ενθουσιάσει ήδη τους πρώτους ακροατές και το επίσημο κανάλι της Spin Records έχει ήδη αρχίσει να… φουντώνει!
 
Παραγωγή/Ενορχήστρωση:Κωνσταντίνος Παντζής/Νίκος Σουλιώτης
Μουσική/Στίχοι:Φοίβος
Πλήκτρα: Κωνσταντίνος Παντζής/ Αντώνης Τσακιρέλλης
 
Κυκλοφορεί από την SPIN Records.
Distribution by SPICY.
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue