Ο Tommy Hilfiger και η Gigi Hadid παρουσιάζουν τα ωραιότερα γυαλιά!


13 Ιούλ 2017

 Η Tommy Hilfiger, που ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], με χαρά παρουσιάζει το δεύτερο μοντέλο γυαλιών ηλίου ειδικής έκδοσης που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Αμερικανίδα supermodel Gigi Hadid, στο πλαίσιο της συνεργατικής συλλογής TommyXGigi Άνοιξη 2017.

TH GIGI2 20003903YGI4 R00                                                                                               

Αυτά τα αποκλειστικά γυαλιά ηλίου είναι κομψά και ελαφριά. Δουλεμένος σε μέταλλο, ο χρυσός σκελετός έχει τετράγωνη φόρμα πιλότου χωρίς πλαίσιο με μεταλλική μονή γέφυρα. Τα γυαλιά φέρουν το λογότυπο της μάρκας και στους δύο βραχίονες, που καταλήγουν σε ριγέ άκρα από ασετάτ. Τα γυαλιά ηλίου κυκλοφορούν σε δύο χρωματικές επιλογές: ακροβραχιόνια σε λευκό-μπλε ριγέ με μπορντό ντεγκραντέ φακούς και ακροβραχιόνια σε μπεζ-λευκό ριγέ με μπλε ντεγκραντέ φακούς.

Η συλλογή TommyXGigi Άνοιξη 2017 αποθεώνει την αγάπη και την ξέγνοιαστη αισιοδοξία της δεκαετίας του 1960, μέσα από μια σύγχρονη οπτική. Η συλλογή περιλαμβάνει γυναικεία ενδύματα, υποδήματα, αξεσουάρ και αρώματα, ενώ τα μοντέλα των γυαλιών είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο tommy.com και σε καταστήματα οπτικών από την αρχή της Άνοιξης 2017.

Οι φίλοι και οι ακόλουθοι της μάρκας μπορούν να συμμετέχουν στην συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας το #TommyXGigi και τα @TommyHilfiger και @GigiHadid.

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue