Οδηγός Αποτοξίνωσης Για Το Μυαλό & Το Πνεύμα

Οι στρατηγικές αποβολής του άγχους είναι τόσο χρήσιμες όσο είναι και διασκεδαστικές. Αυτές τις ημέρες που όλοι έχουμε βρεθεί σε κατάσταση καραντίνας και ψάχνουμε διάφορους τρόπους ασχολίας, αυτός ο οδηγός είναι ότι καλύτερο. Αν δεν βρίσκεστε σε μια συγκεκριμένη προσέγγιση της επίγνωσης … δεν είναι εύκολο να σας γίνει συνήθεια. Αυτά τα συναισθηματικά εργαλεία έχουν βοηθήσει πολλούς από εμάς, να αντιμετωπίσουν, να θεραπεύσουν και να ζήσουν πιο όμορφο και πιο συνειδητά.

Μερικές φορές η ψυχική ευεξία θέλει βαθιά δουλειά, αλλά δεν είναι πάντα τόσο δύσκολη.

Διαλογισμός & Επίγνωση

Ξεκούραση & Ύπνος

Διαχείριση Άγχους

Κοσμοσυρροή

Ευεξία

 

Παρακάτω πάρτε ιδέες και αποκτήστε και εσείς αυτά τα διασκεδαστικά εργαλεία για να αποβάλετε το άγχος!

Small Pleasures Cards (Κάρτες ευτυχίας)

Σχετική εικόναΣχετική εικόνα 

TINGSHA MEDITATION CYMBALS

Κύμβαλα, χρησιμοποιούντε παραδοσιακά για να σηματοδοτήσουν την αρχή ή το τέλος ενός διαλογισμού και με τους χαλαρωτικούς ήχους του καθαρίζουν το μυαλό σας ή ακόμα και την ενέργεια σε ένα δωμάτιο. Είναι από την Ινδία χειροποίητα με όμορφα χαραγμένα βουδιστικά σύμβολα, μπορείτε να τα πέρνετε παντού μαζί, έτσι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στη φύση, για γιόγκα, διαλογισμο … πραγματικά οπουδήποτε.

Αποτέλεσμα εικόνας για INCAUSA  LARGE STANDARD SINGING BOWL SET goop, $185 Om is where your singing bowl is. SCHATZII  LIMITED EDITION BLACK BULLET 2.0 EAR BUDS goop, $300 Drown out background noise. CULTURAL ELEMENTS  LAPIS MEDITATION MALA BEADS goop, $48 Tactile and soothing. THE SCHOOL OF LIFE  SMALL PLEASURES CARD SET goop, $18 A delightfully analog reminder to stoSALTWATER SESSIONS COURSE

Kομπολόι από 108 πέτρες λάπις για να σας βοηθήσουν στον διαλογισμό. Λένα ότι αυτές οι πέτρες ότι έχουν την ιδιότητα να μειώνουν το άγχος-καθένα μία από αυτές χρησιμεύει ως υπενθύμιση στην πρακτική και τελικά βοηθά να σας κρατήσει παρόν. Φορέστε το γύρω από το λαιμό σας, κρεμάστε το στο σπίτι ή όπου διαλογίζεστε.

open uri20171221 39 863qd6?1513892124

Υοga, εργαλείο ζωής

Αποτέλεσμα εικόνας για THE Mind & Spirit DETOX GUIDE

Palo Santo spray

Η καύση του palo santo καθαρίζει ενεργά το χώρο σας (ή το μυαλό σας) είναι ένα από τα πιο καταπραϋντικά τελετουργικά που υπάρχει, αλλά αυτό το οργανικό αιθέριο έλαιο ψεκασμού είναι μια λαμπρή και φορητή εναλλακτική λύση για την εξάλειψη κακών δονήσεων και αρνητικής ενέργειας. Μέρος της οικογένειας των εσπεριδοειδών (το palo sant δέντρο μεγαλώνει στη Νότια Αμερική, όπου χρησιμοποιείται για αιώνες για την πνευματική θεραπεία μέχρι το να απωθεί τα κουνούπια),μυρίζει πανέμορφα, αναζωογονεί το πνεύμα και δημιουργεί δημιουργικές προθέσεις.

open uri20171215 60 1ebeupo?1513373971

Λάμπα από αλάτι Ιμαλαϊων

Αυτή η λάμπα αλατιού των Ιμαλαΐων έχει μια λάμψη όπως καμία άλλη. Η θεραπεία της πηγής φωτός-συναντά την ευεξία απελευθερώνει αρνητικά ιόντα στον αέρα καθώς θερμαίνεται. Τα αρνητικά ιόντα πιστεύεται ότι καθαρίζουν τον αέρα και φυσικά μειώνουν τις μυρωδιές και φυσικά μπορείτε να την μετακινείτε από δωματίο σε δωμάτιο. 

 

open uri20171215 39

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue