Οδηγός για τέλεια φρύδια

Τα φρύδια είναι ο καμβάς του προσώπου, ένα χαρακτηριστικό κάθε ανθρώπου. Eίναι αυτά που μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά, να αναδείξουν την δομή του προσώπου αλλά και να δώσουν έμφαση σε ένα σαγηνευτικό βλέμμα.

Ο σχηματισμός των φρυδιών παραμένει για πολλούς ένα αρκετά μελανό σημείο, στοιχείο που μπορούν να επιβεβαιώσουν και οι αναδρομές στα εφηβικά χρόνια.

put your tweezers down read these brow tips first di 600c390 600x390 1

Ωστόσο, πλεόν αυτό έχει αλλάξει και η διαδικασία έχει γίνει πιο απλή και κατανοητή με άμεσο αποτέλεσμα τα πιο γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια. Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό και ολόκληρη η διαδικασία ιδιαίτερα απλή και περιορισμένη σε 3 βασικά βήματα. Πάμε να τα δούμε παρέα;

1. Βρες το κατάλληλο σχήμα για εσένα

Δεδομένου ότι όλοι έχουμε διαφορετικό σχήμα αλλά και δομή προσώπου είναι αναμενόμενο και ότι όλα τα σχήματα δεν ταιριάζουν σε όλους. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν χρειάζεται να μας προβληματίζει. Συγκεκριμένα, εκμεταλλεύσου το φυσικό σχήμα των φρυδιών σου και με οδηγό το τσιμπιδάκι φρυδιών προσπάθησε να διορθώσεις ό,τι δεν σου αρέσει κάνοντας τις μικρές παρεμβολές σου. Φρόντισε να ευθυγραμμίσεις το τσιμπιδάκι με την “άνω γέφυρα” της μύτης σου. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι ουσιαστικά είναι να διατηρήσεις το φυσικό σου σχήμα προσπαθώντας να το αναδείξεις με μικρά βήματα και αλλαγές. Μην το παρακάνεις και φυσικά μην προβείς σε υπερβολές. Αυτό που θέλουμε είναι μια πιο καθαρή και όμορφη εκδοχή του φυσικού μας σχήματος.

120320 tweezers lead 2000

2. Επίλεξε τα κατάλληλα εργαλεία

Ανάλογη σημασία αποδίδεται και στα εργαλεία που επιλέγονται για το σχηματισμό αλλά και στη συνέχεια για την συντήρηση του σχήματος. Ειδικότερα, ιδανικότερη επιλογή είναι το τσιμπιδάκι φρυδιών καθώς η όλη φιλοσοφία του στρέφεται γύρω από το ότι τραβάς την τρίχα από τη ρίζα και συνεπώς σε βάθος χρόνου οι τρίχες μεγαλώνουν πιο αργά. Για πολλούς και το ξυράφι είναι μια λύση. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφεύγεται καθώς οι τρίχες επιστρέφουν πιο δυνατές και άγριες. Το κερί, από την άλλη, κάνει το δέρμα να τεντώνει, ενώ το νήμα καταφέρνει να σπάσει την τρίχα. Το τσιμπιδάκι προσφέρει ακρίβεια, καθιστώντας την διαδικασία εύκολη και γρήγορη αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα της λεπτομέρειας.

iconiclondon sf 1024x477 1

3. Γέμισμα

Και φυσικά έχει φτάσει η ώρα για το αγαπημένο μου πια βήμα, το γέμισμα. Προκειμένου να διατηρήσεις ένα φυσικό αποτέλεσμα κι εδώ είναι απαραίτητη η αποφυγή των υπερβολών αλλά και της μεγάλης ποσότητας προιόντων. Σκοπός είναι να μην μοιάζει με τατουάζ. Αν το αποτέλεσμα φαντάζει αραιό, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις έμφαση στην κορυφή του φρυδιού αλλά και στο κάτω μέρος. Για να τονίσεις το τόξο χρειάζεται απλώς να προσθέσεις λίγο περισσότερο χρώμα και στη συνέχεια να το βουτσίσεις προκειμένου να μην μοιάζει επιτηδευμένο.

step1 browultraslim deepbrown outline option2

Και κάπως έτσι θα πετύχεις τα τέλεια φρύδια. Τι λες; Είσαι έτοιμη;

Έλενα Παληού, Youtuber

Είμαι η Έλενα Παληού και σπουδάζω Δημοσιογραφία και ΜΜΕ. Κάνω βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube (DIY’s by Elena) και αγαπώ οτιδήποτε related με beauty και μόδα. Aκολούθησέ με στα social για να μαθαίνεις περισσότερα γύρω από την μόδα και την ομορφιά και περιμένω και τις δικές σου ιδέες και προτάσεις.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue