Οι 2 Νέες Τάσεις Στο Χρώμα Μαλλιών Έρχονται Από Την Mary Katrantzou

Μαλλιά μονόκερου, ροζ χρυσά μαλλιά, ombré μαλλιά… Εκεί που νομίζεις ότι έχεις δει σχεδόν τα πάντα, ο ειδικός στη βαφή μαλλιών των διασημοτήτων, Josh Wood, πήγε τα πράγματα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο στο show της Mary Katrantzou για τη συλλογή φθινόπωρο / χειμώνας 2019. Εισήγαγε τα «μοτίβα» στα μαλλιά, που πολύ ποιητικά έχουν ονομαστεί horizon colour και colour clouds. 

«Είναι πρωτόγνωρο για μένα να δημιουργώ μοτίβα στα μαλλιά, χρησιμοποιώντας hair extensions», δήλωσε ο Wood, ο οποίος χρησιμοποίησε το Redken City Beats για να δημιουργήσει μια πολυχρωματική εμφάνιση. «Ένα βασικό χρώμα που διαχέεται από το φυσικό χρώμα μαλλιών των μοντέλων. Σύννεφα βροχής, μπλε καταιγίδα, ροδάκινο, αγριολίτσα, απαλό γαλάζιο … Είναι σαν ήχοι φεστιβάλ ενός επόμενου επιπέδου».

Η συλλογή της Mary Katrantzou αποτελούνταν από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης: γη, αέρα, φωτιά και νερό  και τα κομμάτια για τα μαλλιά, κατόπιν παραγγελίας, χρωματίζονταν για πέντε μέρες από τον Wood και την ομάδα του Holland Park Atelier για να «αντηχούν» το ύφασμα των ρούχων. Τα σύννεφα χρώματος, που χρησιμοποιήθηκαν στα μοντέλα με ξανθά μαλλιά, σχεδιάστηκαν ως «συνδυασμός έντονου χρώματος που σβήνει και αναμειγνύεται με το πιο ανοιχτόχρωμο χρώμα στις άκρες». Τα χρωματιστά extensions της Horizon, που χρησιμοποιήθηκαν στα μοντέλα με σκούρα μαλλιά, εφαρμόστηκαν στη γραμμή των μαλλιών και μουσκεύτηκαν στις ρίζες και στη συνέχεια ξεθώριασαν για να επιτευχθεί το αντίστροφο του ombré.

Το styling των μαλλιών επιμελήθηκε ο AnthonyTurner σε εντελώς loose κυματιστό look, επιτρέποντας λάμψεις χρώματος. Ξέρουμε λοιπόν τι θα ζητήσουμε από το επόμενο ραντεβού μας στο κομμωτήριο…

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue