Οι 3 ανατρεπτικές τάσεις manicures από την New York Fashion Week.

Στο προηγούμενο μας αρθρο απο την τόσο επιτυχημένη φετινή New York Fashion Week σας παρουσιάσαμε μαζί με τα hairstyles & color trends που πρότειναν οι μεγαλύτεροι Οίκοι παγκοσμίως και κάποια απο τα manicures τα οποία εντυπωσίασαν κοινό και celebrities.Οι 3 πιο ανατρεπτικές και ιδιαίτερες τάσεις όμως,είναι οι παρακάτω.
 nyxia new york7
  Oι τόσο εμπνευσμένες φετινές collections που ανήγαγαν την Νέα Υόρκη στην μέκκα της Μόδας,δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν την απόλυτη έκπληξη και σε ένα απο τα πιο σημαντικά στοιχεία περιποίησης και καλλωπισμού της γυναίκας,που είναι φυσικά τα περιποιημένα και στυλάτα άκρα της.
Nyxia New York1
Σε τέσσερα διαφορετικά show στο New York Fashion Week είδαμε τις ρίγες στα νύχια και μάλιστα,σε όλες τους τις εκδοχές! Οριζόντιες, κάθετες, διαγώνιες με top νύχια σε σχήμα αμυγράλου με φουτουριστική ασημί ρίγα στην βάση του νυχιού,τις οριζόντιες και κάθετες ρίγες σε πράσινη βάση αλλά και τις πρόχειρες οριζόντιες και κάθετες μαύρες ρίζες σε λευκό μανικιούρ.Μια ιδιαίτερη τεχνική που ταιριάζει απόλυτα και σε πιο βραδυνές και επίσημες εμφανίσεις σας είναι τα Gradation nails που δείχνουν εύκολα στην εφαρμογή αλλά χρειάζονται ιδιαίτερη τεχνογνωσία και καλό practice για να τα επιτύχετε ενώ στα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP μπορείτε σήμερα κιόλας να τα αποκτήσετε αλλά και να πάρετε…private lessons για την άψογη εφαρμογή τους απο την δημιουργική nail expert μας.
 
Στην ουσία,τα Gradation nails είναι μια σκούρα εντυπωσιακή βάση στα χρώματα που μονοπωλούν αυτή την σεζόν(όπως blue-black,μπορντό,σκούρο πράσινο κα)κι έπειτα τοποθέτούμε στις άκρες αποχρώσεις τύπου Midnight Sapphire, Anchor Blue, Rouge Red ή Green Scene ανάλογα με το υπόλοιπο χρώμα που έχουμε ήδη εφαρμόσει.
 
Το γαλλικό manicure συνεχίζει να μονοπωλεί αλλά έχει πια εξελιχθεί με κυριότερα trends το γαλλικό που καταλήγει σε τρίγωνο και το ανάποδο γαλλικό. Η πιο τολμηρή πρόταση που θα αγαπηθεί απο τις πιο εκκεντρικές γυναίκες και προυποθέτει απαραιτήτως μακριά νύχια είναι τα flipmanis και το νέο trend θέλει βαμμένο ή στολισμένο το ΚΑΤΩ μέρος των νυχιών μας. Φυσικά,απευθύνεται σε γυναίκες με μακριά ή stiletto νύχια και μπορεί να ταιριάζει απόλυτα στα catwalks και covers των περιοδικών μόδας,αλλά το αν θα τα υιοθετήσετε και την καθημερινότητα σας είναι μια δική σας (τολμηρή) επιλογή!
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue