Οι 3 πηγές της γοητείας

Οι πιο δυνατές και αστείρευτες πηγές γοητείας βρίσκονται σε τρία πράγματα! Ακολούθησέ τα!
Το χαμόγελο
Ένα χαμόγελο γεμάτο ειλικρίνεια, στο οποίο συμμετέχουν τα μάτια, είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέλγητρα που μπορεί να διαθέσει κάποιος. Δίνει στο πρόσωπο μια όμορφη όψη και προκαλεί μια αλυσιδωτή αντίδραση: είναι κολλητικό. Και όταν δύο άτομα χαμογελούν το ένα στο άλλο, δημιουργείται αμέσως το ρεύμα επικοινωνίας και έλξης ανάμεσά τους.
 
Το πρόσωπο
Τα πιο γοητευτικά πρόσωπα, παρόλο που η τηλεόραση προσπαθεί να μας κάνει να πιστέψουμε το αντίθετο, είναι τα ασύμμετρα. Η ανθρώπινη φύση απορρίπτει συνήθως την τελειότητα, γιατί είναι αφύσικη. Ακόμα, υπάρχει μια θεωρία που βεβαιώνει πως τα άτομα με έντονα και άνισα χαρακτηριστικά είναι πιο έξυπνα.
 
Η φωνή
Τέλος, είναι η φωνή. Πρώτες έρχονται οι φωνές με βαρύ τόνο, και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Προέρχεται, όπως και πολλά άλλα χαρακτηριστικά σεξουαλικής γοητείας, από την υποσυνείδητη ταύτιση αυτού του τόνου φωνής με εκείνη που χρησιμοποιούμε όταν κάνουμε έρωτα. Τις στιγμές της μεγαλύτερης διέγερσης όλες οι φωνές γίνονται πιο βαθιές. Η υποσυνείδητη μνήμη μας έχει αρχειοθετημένο αυτό το δεδομένο σαν μια ευχάριστη αίσθηση. Γι’ αυτό, όταν ακούμε μια φωνή με αυτά τα χαρακτηριστικά, αυτός που την κατέχει μεταμορφώνεται ξαφνικά σε επιθυμητό και γοητευτικό.
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue