Αυτές Είναι Οι 4 Σούπερ Τροφές Που Οργανισμός Μας Ζητάει!

Αυτές είναι οι 4 σουπερ τροφές που το σώμα σας αποζητάει
 
1) Αγκινάρες  
 
Ένα από τα λιγότερο δημοφιλή τρόφιμα αλλά από τα πιο ευεργετικά. Οι Αγκινάρες διεγείρουν την παραγωγή χολής.  Η Χολή βοηθά τη διάσπαση του λίπους και είναι αναγκαίο για την απορρόφηση των λιποδιαλυτών βιταμινών (Α, D, E, K), Επίσης έχει βασικό  ρόλο στην εξάλειψη των τοξινών από το σώμα.  
Συμβουλή: Οι αγκινάρες που έχουν σκούρο μοβ χρωματισμό είναι γνωστό ότι είναι ακόμη πιο ισχυρές σε βιταμίνες. 

 agginares
 
2) Kimchi
Στην κορεάτικη κουζίνα Κιμτσί (Kimchi) ονομάζεται κάθε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα λαχανικών τουρσί και καρυκευμάτων που αποτελούν τα πιο διαδεδομένα ορεκτικά (banchan) στη Νότια Κορέα. Το κιμτσί φτιάχνεται με λάχανο, ενώ συνδυάζεται με άλλα συστατικά για να δημιουργήσει νέα πιάτα όπως το kimchi jjigae και το τηγανητό ρύζι κιμτσί.
Περιέχουν  φυσικά προβιοτικά που μπορούν να υποστηρίξουν την πέψη και να ενισχύσουν  το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Άλλα τρόφιμα που είναι σε αυτή την κατηγορία είναι το ξινό λάχανο, τα πατζάρια  και τα τουρσιά. Τα τρόφιμα ζύμωσης είναι αρκετά ισχυρά, θα πρέπει να καταναλώνετε μόνο μερικά κουταλάκια του γλυκού την ημέρα για να κρατήσετε τα πράγματα υπό έλεγχο. 

Συμβουλή: Αυτά είναι καταπληκτικά να τα καταναλώνετε μετά από μεγάλη δόση αντιβιοτικών που έχετε πάρει για να βοηθήσετε στην αποκατάσταση της υγείας του πεπτικού και του ανοσοποιητικού συστήματος. 

 kimchi
 
3) Συκώτι
 
Αυτό είναι από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον πλανήτη. Φορτωμένο με αμινοξέα, βιταμίνη A, φολικό οξύ, βιταμίνη Β-12, το συκώτι είναι μια πραγματική σουπερ τροφή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το τρώτε μία φορά την εβδομάδα. Σκεφτείτε μια συνταγή πατέ όπου μπορείτε να το αλείψετε  όπου θέλετε. Ωστόσο, το ψητό συκώτι με κρεμμύδια είναι σκέτη νοστιμιά.

 Συμβουλή: Εάν δεν είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε το συκώτι, μπορείτε να το καταψύξετε σε κάψουλες και να τις καταπίνετε. 
 
sykoti
 
4) ζωμός από κρέα
 
Ο ζωμός είναι το ζουμί από αυτό που έχει μαγειρευτεί και είναι  μία σουπερ τροφή.  Φορτωμένο με ζελατίνη, γλυκίνη και υποδοχής των βασικών ζωμών ορυκτών έχει αληθινή θεραπευτική δύναμη. Πολλές φορές τρώτε μία τροφή  ή παίρνετε ένα συμπλήρωμα και δεν παρατηρείτε καμία αλλαγή. Στην εμπειρία μου, η τακτική πρόσληψη ζωμού οδηγεί σε αξιοσημείωτες αλλαγές στα μαλλιά, τα νύχια, το δέρμα και την κινητικότητα των αρθρώσεων. 
 
Συμβουλή: Ένα φλιτζάνι ζωμός  καταναλώνεται σαν τσάι, κάνει για ένα μεγάλο σνακ πριν πέσετε για ύπνο  και σας ηρεμεί
 
*Το κείμενο έχει πληροφοριακό χαρακτήρα 
 
 
 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue