Οι 5 Πιο Trendy Χρωματικές Τάσεις Μαλλιών Για Το 2019

Σκέφτεστε κάποιον καλύτερο τρόπο για να υποδεχτείτε το 2019 από ένα νέο χρώμα μαλλιών; Σύμφωνα με την Pantone και το χρώμα της χρονιάς και σύμφωνα με τη master colorist Stephanie Brown και τις τάσεις που κυριαρχούν στο Instagram, κάναμε μια έρευνα και σας παρουσιάζουμε τις 5 επικρατέστερες χρωματικές επιλογές που θα κυριαρχήσουν φέτος παντού. Κρατήστε σημειώσεις και ετοιμαστείτε να πάρετε ιδέες και να εμπνευστείτε από τις αγαπημένες μας celebrities.

Living Coral

Πώς θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας το χρώμα της χρονιάς από την Pantone; Σκεφτείτε το ζωηρό κοραλλί ως μια πιο γοητευτική εκδοχή της πολύ δημοφιλούς ροζ παστέλ τάσης που έχουμε γνωρίσει και αγαπάμε.

Λειτουργεί ως καθημερινό χρώμα, είναι απαλό και εύκολο να φορεθεί αλλά ταυτόχρονα ικανό να προσελκύει τα βλέμματα. Ενισχύει το χρώμα όλων των ματιών και μαλακώνει όλους τους τόνους δέρματος. Η απόχρωση αυτή λειτουργεί καλύτερα σε εκείνες με ουδέτερους ή ζεστούς τόνους δέρματος αλλά μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα προσθέτοντας λίγο ροζ για να το κάνετε πιο ψυχρό ή πορτοκαλί για να το κάνετε πιο ζεστό.

2 Dirty Blonde

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλάζετε το χρώμα των μαλλιών σας χωρίς να δεσμεύεστε πλήρως σε μια νέα απόχρωση. Όσες είστε ξανθιές, αναζητήστε ένα χρυσαφί ξανθό για τη ρίζα ή ένα «βρώμικο» ξανθό. Τα μαλλιά είναι πάντα πιο φωτεινά στη γραμμή αλλά, όταν σκιάσεις τις ρίζες για να γίνουν ελαφρώς πιο σκοτεινές από τις άκρες, προκαλείς μεγαλύτερη φθορά.

Αυτά τα χρώματα μπορούν να ταιριάξουν σε όλους τους τόνους δέρματος επειδή διατηρείται το φυσικό χρώμα βάσης σας. Αν έχετε ψυχρότερες αποχρώσεις δέρματος, προτιμήστε ένα ουδέτερο για να το ζεστάνετε.

3 Copper Highlights

Εάν είστε μελαχρινή, προτιμήστε πιο χρυσές και χάλκινες αποχρώσεις. Σας προτείνουμε μερικές ανταύγειες (βλ. Sandra Bullock) ώστε να αποφύγετε το πολύ έντονο μπρούτζινο look.

4 Snow Bunny Blonde

Αυτή είναι η πιο ψυχρή «αδελφή» της ξανθιάς πλατίνας. Είναι πολύ απαλή, έντονα πουδρέ, με μια ελαφριά ιδέα γαλάζιου. Είναι πιο ουδέτερη και λευκή ξανθιά αντί για μια ξανθιά-ξανθιά.

Αυτή η απόχρωση δείχνει καλύτερα στους πιο ήπιους τόνους δέρματος και στους ουδέτερους έως ροζ τόνους. Για να την προσαρμόσετε σε άλλους τόνους δέρματος, πηγαίνετε για ένα πιο ουδέτερο ξανθό ή λευκό, παρά με το γαλαζωπό λευκό.

5 Inky Black

Αυτό το μαύρο του μελανιού είναι τόσο τολμηρό όσο και πλούσιο. Έγινε το κυρίαρχο χρώμα του χειμώνα και θα συνεχίσει να είναι και μέσα στο επόμενο έτος. Ταιριάζει αρμονικά με την τάση glosshair– τα πολύ πολύ λαμπερά μαλλιά – επειδή το μαύρο θα δώσει τη λάμψη που θέλετε για το στυλ.

Λόγω της πλούσιας απόχρωσής του, μπορεί να συμβαδίσει με τους περισσότερους τόνους δέρματος. Παρόλο που μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα στις δερματικές αποχρώσεις που θυμίζουν «ελιά», οι εμπειρογνώμονες συμβουλεύουν να χρησιμοποιήσετε self-tannerή bronzerγια να προσθέσετε ζεστασιά στο δέρμα σας.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue