Οι 50 πιο sexy άντρες

Οι ξενέρωτες Βρετανίδες αναγνώστριες του περιοδικού Glamour ψήφισαν τους 50 πιο sexy άντρες, και τι έχουν βάλει μέσα στην λίστα δεν μπορώ να σας περιγράψω. Από μοντέλα και παίχτες του rugby, μέχρι ηθοποιούς και τον Justin Bieber. Μα ο Justin Bieber sexy άντρας κούκλα μου;

 

Η λίστα περιέχει ακόμα έναν φουσκωτό, μερικούς gay, Αμερικανούς, τηλεοπτικούς αστέρες και σταρ της μουσικής. Όπως ο Pharell Williams. Μουσικάρα, δεν λέω, αλλά sexy ο Pharell Williams; Θα μου πεις… “περί ορέξεως κολοκυθόπιτα”. Anyway, νικητής αναδείχτηκε ο Aidan Turner, γεννηθείς το 1983, δεν είναι δεσμευμένος και οι Βρετανίδες βλέποντας τον στην τηλεοπτική σειρά Poldark τον ψήφισαν με πάθος, και τον έφεραν στην κορυφή….

 

Δείτε και τους υπόλοιπους στο nikosonline.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue