«ΟΙ 7 ΚΛΑΙΟΥΣΕΣ»-7 γυναίκες εξομολογούνται… Αντέχετε να ακούσετε αυτές τις ιστορίες;

7 γυναίκες εξομολογούνται…
Αντέχετε να ακούσετε αυτές τις ιστορίες;
 
 
Στο TROUBAR
Από 4 Φεβρουαρίου 2015
και κάθε Τετάρτη
 
 
Τι μπορεί να συμβεί σ’ ένα μυστήριο μπαρ όταν νυχτώνει;
Πόσα ένοχα μυστικά είστε έτοιμοι να ακούσετε;
 
Η A PRIORI παρουσιάζει, από 4 Φεβρουαρίου 2015, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μούτση, τη μαύρη κωμωδία «οι 7 κλαίουσες». 7 γυναίκες εξομολογούνται τις θανάσιμες ιστορίες τους, σαν άλλες deadly women ή φόνισσες του “Chicago”.
7 θανάσιμα κωμικοτραγικές φιγούρες, από διαφορετικά μέρη και εποχές, αφηγούνται τις σκοτεινές ιστορίες τους. Ένα ταξίδι στη ψυχοσύνθεση της γυναίκας-δολοφόνου γεμίζει τις νύχτες του TROUBAR με χιούμορ, μουσική, αφήγηση και έμμετρο λόγο. Μια μαύρη κωμωδία που θα στείλει άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας «στον άλλο κόσμο»…
Κάθε Τετάρτη, το TROUBAR μετατρέπεται σε μια θανάσιμη χρόνο-μηχανή. Καθίστε αναπαυτικά, πιείτε το ποτό σας και αφεθείτε στις μανταΜίτσες!
 
 
Σημείωμα του σκηνοθέτη
Τον προηγούμενο χειμώνα είδα την παιδική παράσταση «ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ…κι όνειρα γλυκά!» από την ομάδα ΜανταΜίτσες, σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη και ενθουσιάστηκα. Λίγο αργότερα, μου έγινε η πρόταση από την Κωνσταντίνα να βάλω κι εγώ το χεράκι μου στη δημιουργία μιας δεκαπεντάλεπτης παράστασης με τις μανταΜίτσες για το φεστιβάλ Scratch του θεάτρου BIOS. Θέμα της, η αυτοκτονία και πως οδηγείται σ’ αυτήν ο αυτόχειρας. Έτσι παρουσιάσαμε την παράσταση «Στο βάθος του αδιεξόδου». Ακούγοντας πολύ καλές κριτικές για το αποτέλεσμα και λόγω της όμορφης συνεργασίας που είχε ξεκινήσει, θελήσαμε να συνεχίσουμε. Έτσι, δημιουργήσαμε τη μουσικοθεατρική παράσταση «οι 7 κλαίουσες». Αυτές οι 7 γυναίκες αγγίζουν ευαίσθητες χορδές και σκοτεινά σημεία της ψυχής μας, αλλά πάντα μέσα από το χιούμορ. «Οι 7 κλαίουσες» φέρνουν την αλήθεια μπροστά στα μάτια μας μέσα από τον ακραίο σουρεαλισμό. Μια παράσταση καθρέφτης, γιατί όλοι μας, άντρες και γυναίκες, έχουμε μια κλαίουσα μέσα μας.
 
 
Ταυτότητα παράστασης
Αρχικό κείμενο: Μαντάμ Μ
Μετάφραση: Όλγα Κωστάκη
Διασκευή κειμένου: μανταΜίτσες
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μούτσης
Μουσική: Γιάννης Οικονόμου
Κοστούμια: Κική Μήλιου
Κίνηση: Χριστίνα Φωτεινάκη
Φωτογραφία: Ραμόν Μαλαπέτσας
Αφίσα: Ελένη Καραλή
 
 
Παραγωγή: A PRIORIwww.a-priori.gr
Δημόσιες σχέσεις – Επικοινωνία: Μαρκέλλα Καζαμία, 6946507792 (Playwalk)
 
Οι 7 κλαίουσες είναι:
Νίκη Ανδρικοπούλου, Στέλλα Γεωργουλέα, Κατερίνα Κωνσταντέλλου, Κατερίνα Νικολοπούλου, Μαγδαληνή Παλιούρα, Έμμη Χάλαρη, Άντρη Χατζηχριστοδούλου
 
Χώρος: TROUBAR
Φίλωνος 131, Τρούμπα Πειραιάς
 
Από 4 Φεβρουαρίου 2015
Παραστάσεις: κάθε Τετάρτη στις 21.30
Διάρκεια: 70’
Εισιτήρια: €10 (με ποτό)
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 694 055 6837
 
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue