Οι άντρες που θαυμάζουμε έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό!

Οι άντρες που θαυμάζω, έχουν όλοι τους ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό: εκτιμούν πραγματικά τις γυναίκες.

Τις αγαπάνε, τις φροντίζουν και τις σέβονται. Έτσι απολαμβάνουν και αυτοί την εκτίμηση όχι μόνο την δική μου αλλά και των γυναικών που συναναστρέφονται.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως μέχρι τώρα είχα την τύχη, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, να περιστοιχίζομαι από άντρες (είτε φίλους, είτε συνεργάτες), με τους οποίους επικοινωνούσα άριστα. Ίσως γιατί από πολύ μικρή έκανα συνεχώς παρέα με τα αγόρια και έμαθα να σκέφτομαι  όπως εκείνοι, πιο απλά και λογικά. Αυτό  με βοήθησε , μεγαλώνοντας , να νιώθω πολύ άνετα μαζί τους.

Με τα χρόνια βέβαια δημιούργησα ένα μικρό κατάλογο από βασικά προτερήματα που θαυμάζω στους άντρες και τα οποία ευτυχώς έχουν και οι άντρες που αυτόν καιρό συναναστρέφομαι:

Αρχικά λοιπόν, λατρεύω την συνέπει , τα λίγα λόγια και σταράτα και φυσικά τις πράξεις και όχι τις υποσχέσεις. Αυτά είναι και τα βασικά χαρακτηριστικά του Χριστόφορου Μ. Εξαιρετικά πετυχημένος στη δουλειά του και ευφυής , απολαμβάνει τη ζωή και τις φίλες του, χωρίς πολλή σκέψη και ανάλυση. Η τέλεια παρέα!

Ο Σταύρος Λ., ο καλύτερος μου φίλος, είναι  ο φύλακας άγγελος όλων των φίλων του! Αν λοιπόν έχω κάποιο πρόβλημα και το μοιραστώ μαζί του, θα προσπαθήσει την ίδια στιγμή να το λύσει και πολύ πιθανόν να τα καταφέρει!

Επίσης,  πολύ σημαντική για εμένα, είναι η λογική κρίση, η οποία χαρακτηρίζει τον Νίκο Ο.,  ένα σοβαρό, συγκροτημένο και ορθολογικό  άντρα, ο οποίος ακούει όλους τους προβληματισμούς μου πάνω σε θέματα  επαγγελματικά , κοινωνικά και προσωπικά  και με συμβουλεύει  πάντα σωστά.

Φυσικά χαίρομαι πολύ όταν βλέπω τον Θωμά Ρ. ,απίστευτα εργατικό, ακούραστο ,  πάντα  όμως  ήρεμο και χαμογελαστό. Είναι αχώριστος με την γυναίκα του Μαρία Χ.  και ίσως είναι το πιο ισορροπημένο ζευγάρι που έχω γνωρίσει!

Τέλος,  για καλή μου τύχη, πολλά από τα προτερήματα που θαυμάζω στους άντρες τα έχει  και ο νεαρός άντρας που ανατρέφω τα τελευταία 17 χρόνια, ο γιος μου Θάνος. Είναι εργατικός, συνεπής, με  στόχους και ενδιαφέροντα. Πάντα επικοινωνιακός, χαίρεται να συναναστρέφεται με τον κόσμο και ο κόσμος χαίρεται να περνάει χρόνο μαζί του, όπως άλλωστε και εγώ!

photo cover unsplash

Χριστίνα Λυμπεροπούλου Σχεδιάστρια Κοσμημάτων

Λατρεύω τη μόδα, το θέατρο και τη ζωγραφική. Μέσα από αυτές τις ασχολίες μου, ξεπήδησε πριν από 20 χρόνια και ο σχεδιασμός κοσμημάτων. Συνεργάστηκα για χρόνια με περιοδικά, στυλίστες και σχεδιαστές μόδας. Τα τελευταία 10 χρόνια αρθρογραφώ σε περιοδικά και site, μιλώντας σε Α΄ Πρόσωπο για τις εμπειρίες μου, την τρέχουσα στιγμή.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue