Βαρεθήκατε τις κλασσικές ασκήσεις; Δοκιμάστε την Fit-ball αλλιώς!

Αν έχετε βαρεθεί τις κλασικές ασκήσεις για κοιλιακούς, δοκιμάστε αυτές τις ασκήσεις Pilates με μπάλα.

Η μπάλα γυμναστικής ή αλλιώς Fit-ball είναι ένα πολύτιμο όργανο γυμναστικής με την βοήθεια του οποίου μπορείτε να γυμνάσετε αποτελεσματικά τους κοιλιακούς σας και όχι μόνο!!! Με την Fit-ball μπορείτε να δυναμώσετε τους κοιλιακούς σας με μεγαλύτερο εύρος κίνησης, έως και πάνω από 180 μοίρες, για μεγαλύτερη ελαστικότητα. 

Με αυτό τον τρόπο τεντώνετε πιο έντονα τους κοιλιακούς σας και παράλληλα δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στην συστολή τους. Ταυτόχρονα απομακρύνετε μεγάλο μέρος πίεσης από τον αυχένα σας και το κάτω μέρος της μέσης σας ώστε να αποφύγετε τους τραυματισμούς.

Η Fit-ball που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι στο σωστό μέγεθος. Για να διαλέξετε τη κατάλληλη για το σώμα σας, θα πρέπει όταν κάθεστε πάνω της, τα γόνατά σας να σχηματίζουν ορθή γωνία, γι’ αυτό και θα πρέπει να είναι ανάλογη του ύψους σας.Πριν ξεκινήσετε τις ασκήσεις σας, θα πρέπει να έχετε κάνει ένα δεκά λεπτά ζέσταμα

Τρέξιμο, σκοινάκι ή απλό περπάτημα.Κάθε φορά προσπαθήστε να κάνετε περισσότερες επαναλήψεις και θα δείτε τη διαφορά σε λίγες εβδομάδες. Δεν είναι μόνο άσκηση αλλά και διασκέδαση……Καλή διασκέδαση λοιπόν από το σπίτι!

Είμαι πάντα στην διάθεση σας για τυχών απορίες. 

Νατάσα Φιλαΐτη, Pilates,Yoga, Bodybalance & Personal Trainer

Υπήρξα αθλήτρια ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής. Έτσι ξεκίνησε η αγάπη μου για το Fitness. Σπούδασα χορό, πιλάτες και γιόγκα, και η αγάπη μου έγινε και το επάγγελμά μου. Διδάσκω πάνω από 25 χρόνια με στόχο τη σωματική, ψυχική και πνευματική ευεξία των μαθητών μου. Μ’ αρέσει να μοιράζομαι τις γνώσεις μου και πιστεύω ότι ένας δάσκαλος δεν παύει ποτέ να είναι μαθητής, γι’αυτό πάντα παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue