Οι ευχές του ζεύγους Obama και η αυτοπρόσκληση σε ένα μελλοντικό pyjama party

Ενώ η KateMiddletonκαι ο Πρίγκιπας Williamδέχονται διαρκώς αμέτρητες ευχές και συγχαρητήρια για τον ερχομό του νέου τους μωρού, το ζευγάρι BarackMichelleObama άφησαν τις δικές τους ευχές για το τέλος…Με μία ανάρτησή τους στο Tweeter, ευχήθηκαν τα καλύτερα στο νεογέννητο και μάλιστα δήλωσαν ότι ανυπομονούν να παρευρεθούν σύντομα σε ένα pyjamapartyστο παλάτι του Kensington, με τον Barackνα φορά τη ρόμπα του!

 

View image on Twitter

 

Barack and I are thrilled to congratulate The Duke and Duchess of Cambridge on their newest arrival! We hope to meet him soon for a Kensington Palace pajama party. I’ll wear my robe!

Οι Obamas, φυσικά, διατηρούν άριστες σχέσεις με τον Πρίγκιπα William αλλά και με τον Πρίγκιπα Harry κι αυτό έγινε εμφανές από τη δημοσιότητα που πήραν οι κοινές τους εμφανίσεις κατά τη διάρκεια επίσκεψης των Αμερικανών στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2016.

hips.hearstapps.com hmg prod.s3.amazonaws.com images gettyimages 523272612 1 1524519547 scaled

Οι Obamas βέβαια δεν έχουν προσκληθεί στον επερχόμενο βασιλικό γάμο (δεν είναι πολιτικοί επίσημοι) αλλά κάποιες βασιλικές πηγές αναφέρουν ότι ο Harry και η αρραβωνιαστικιά του Meghan Markle επιθυμούν να συναντήσουν πολύ σύντομα τη Michelle και τον Barack.

Από την Γιώτα Πετσιώτη

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue