Οι φήμες Για Την Εγκυμοσύνη Της Kate Middleton

 Οι φήμες για την εγκυμοσύνη του Kate Middleton έχουν κλείσει τελικά!

Στις αρχές του χρόνου, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ γνώρισε ένα αξιολάτρευτο μωρό κατά τη διάρκεια μίας περιοδίας της, που την ώθησε να παραδεχτεί ότι αισθάνεται κάπως “ανυπόμονη”. Έκτοτε, οι βασιλικοί θαυμαστές της σκέφτονται εάν θα υπάρξει και τέταρτο παιδί ή όχι. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, η Δούκισσα δεν περιμένει μωρό, όπως ακούστηκε και το έκανε πολύ σαφές την Κυριακή, κατά την παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου, η οποία ήταν χαρούμενη και όλο χαμόγελα.

Πρόσφατα, τα γραφεία Ladbrokes αποκάλυψαν ότι οι πιθανότητες για την Κέιτ και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να αποκτήσουν ένα τέταρτο μωρό έχουν μειωθεί. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που στοιχιματίζουν 10/1 ότι η Kate θα καλωσορίσει ένα νέο παιδί φέτος, ενώ οι πιθανότητες είναι στο 5/2 ότι θα ανακοινώσει μια εγκυμοσύνη αυτή την χρονιά. Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες γύρω από μία εγκυμοσύνη του βασιλικού ζευγαριού. Το 2014 κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας του William και της Kate στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, είχαν πει και τότε οι οπαδοί της ότι η Kate περίμενε το δεύτερο μωρό της και έτσι οι φήμες άρχισαν να ταξιδεύουν. 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ είναι καταπληκτικοί γονείς, και τον επόμενο μήνα η οικογένεια θα γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια του Πρίγκιπα Λούις. Σε λίγο καιρό περιμένουν με χαρά και το νέο τους ξάδερφο, στα τέλη Απριλίου ή αρχές Μαΐου. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue