Σας βρήκαμε τα 4 καλύτερα και πιο φθηνά makeup σετ από το Amazon

Πινέλα μακιγιάζ, κάτι που σας απασχολεί όλες κατά καιρούς. Είναι ένα από εκείνα τα προϊόντα που συνέχεια τα αλλάζετε αλλά και διαφέρουν τόσο δραστικά στην τιμή. Το καλής ποιότητας επαγγελματικό πινέλο μπορεί να αρχίζει από 30 ευρώ και να φτάσει και 60 ευρώ,  αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε κάτι παρόμοιο με χαμηλή τιμή. Τι κάνετε; Το διαπραγματευόσαστε; Είναι τα πιο ακριβά καλά ή τα παίρνετε για φιγούρα για λέτε ότι έχετε ακριβά πινέλα; ή μπορεί ο μέσος make-up artist να σας κάνει βασίλισσα καταφέρετε με μια καθορισμένη τιμή; Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μου αρέσει να με συμβουλεύουν και επίσης να ψάχνω και να βρίσκω προϊόντα ομορφιάς  από το Amazon, όπου εκεί υπάρχουν άπειρα και αλλά και χιλιάδες σχόλια για τα προϊόντα που αγαπούν. Έτσι, επισκεφτείτε τη μαγεία του Amazon, όταν πρόκειται για υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους.
Εμείς σήμερα σας βρήκαμε 4 σετ πινέλων μακιγιάζ που αξίζουν την προσοχή σας.
 
Οι καλύτερες Πινέλα Μακιγιάζ για την Amazon | στοιχήματα ομορφιά
 
BS-MALL 10-piece Makeup Brush Set ($9.66)– Με 4,5 αστέρων και σχεδόν 6.000 κριτικές πελατών, αυτό το σύνολο θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που έχετε για το μέσο πινέλο μακιγιάζ. Εάν το εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας, θα λατρέψετε την ποικιλία που προσφέρονται σε αυτό το σύνολο. 
 best makeup brushes on amazon 1
 
Emax Design 12-piece Makeup Brush Set ($9.34) – Εδώ μιλάμε για ποικιλία!  Ένα σετ από πολλά πινέλα πολλώ χρήσεων. Οι λαβές είναι από μπαμπού και όχι πλαστικό.  
 
best makeup brushes on amazon 2

EMaxDesgin 20-Piece Makeup Brush Set ($6.99)γαπάτε το υγρό makeup; Βάζετε συνέχεια σκιά και καμιά φορά υπερβολική ποσότητα; Αυτό το σύνολο είναι καταπληκτικό μπορείτε να παίρνετε και μαζί σας. Στερείτε από τις μεγάλες και αφράτες βούρτσες, αλλά είναι καταπληκτικά στην εφαρμογή ότι έχει να κάνει με κρεμώδης υφή. 

 

best makeup brushes on amazon 3

 
EmaxDesign 8 Piece Oval Makeup Brush Set ($14.99 – οβάλ πινέλα μακιγιάζ με μια λαβή σαν της οδοντόβουρτσας. Επαγγελματικό σετ μπορεί να είναι η τιμή λίγο παραπάνω από τα υπόλοιπα αλλά ο σχεδιασμός τους είναι καινοτόμος και το στυλ τους εκπληκτικό! ,
 
71KRCMUksL. SX522
 
Καλό ψάξιμο και περιμένουμε εντυπώσεις σας!
 
Τάνια Νικολοπούλου 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue