Οι μεγαλύτεροι σε διάρκεια γάμοι στο Χόλιγουντ που άφησαν ιστορία

Οι γάμοι στο Χόλιγουντ είναι γνωστό ότι είναι πολύ σύντομοι, αλλά μερικά ζευγάρια παρέμειναν ευτυχισμένοι μαζί εδώ και δεκαετίες. Μερικά ζευγάρια είναι και οι δύο επιτυχημένοι ηθοποιοί, ενώ άλλα ζευγάρια έχουν έναν σύζυγο που είναι ένα μεγάλο αστέρι, ενώ το άλλο είναι άγνωστο στο κοινό.

Ποιος κυριαρχεί στη λίστα με τους μεγαλύτερους σε διάρκεια γάμους στο Χόλιγουντ; Ο Jerry Stiller και η Anne Meara βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μας. Ήταν παντρεμένοι για 61 ολόκληρα χρόνια μέχρι το θάνατο της Meara το 2015. Είχαν δύο παιδιά μαζί, την Amy και τον Ben Stiller. Ο Stiller και η Mearaκέρδισαν την προσοχή ως επιτυχημένο ντουέτο κωμωδίας. Ο Stiller συνέχισε να εμφανίζεται σε επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές όπως το “Seinfeld” και το “The King of Queens” και η Meara εμφανίστηκε στο “Sex and the City”.

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson είναι παντρεμένοι από το 1988. Έχουν δύο παιδιά μαζί και ο Tom έχει και δύο παιδιά από έναν προηγούμενο του γάμο. Και οι δύο σύζυγοι έχουν επιτυχημένη σταδιοδρομία υποκριτικής και παραγωγής. 

Η λίστα συμπεριλαμβάνει επίσης τους Paul Newman και Joanne Woodward, John Travolta και Kelly Preston, και Jamie Lee Curtis και Christopher Guest.

Ρίξτε μια ματιά στα διάσημα ζευγάρια που άφησαν και αφήνουν εποχή με το να μένουν πολλά χρόνια παντρεμένοι.

Jerry Stiller & Anne Meara μετράνε 60 χρόνια περίπου μαζί από το 1954 εως το 2015

)Chevy Chase & Jayni Luke είναι παντρεμένοι από το 1982.

Paul Newman & Joanne Woodward ήταν παντρεμένοι για χρόνια

Jamie Lee Curtis & Christopher Guest είναι παντρεμένοι από το 1985

Tom Hanks & Rita Wilson είναι παντρεμένοι από το 1988

Annette Bening & Warren Beatty είναι παντρεμένοι από το 1992

Bill & Camille Cosby

Jeff Bridges & Susan Geston είναι παντρεμένοι από το 1977

Meryl Streep & Don Gummer είναι παντρεμένοι από το 1978

Kevin Bacon & Kyra Sedgwick είναι παντρεμένοι από το 1988

John Travolta & Kelly Preston ήταν παντρεμένοι από το 1991

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick γνωρίστηκαν το 1991 και παντρεύτηκαν το 1997

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue