Οι Νέες Τάσεις Στο Mani Κατευθείαν Από Το Μιλάνο Και Τη Νέα Υόρκη

Δε χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το φθινόπωρο του 2019 για να υιοθετήσετε κι εσείς τις νέες τάσεις στο mani που έρχονται απευθείας από τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Ανάμεσα σε όλα όσα είδαμε στις πασαρέλες, εμείς επιλέξαμε κάποια και σας τα παρουσιάζουμε ώστε να τα προσαρμόστε στο δικό σας προσωπικό στυλ και να έχετε πάντα περιποιημένα και trendyάκρα! 

Adeam

Τα μαργαριτάρια ήταν στερεωμένα τόσο στα νύχια όσο και στην εσωτερική γωνία των ματιών στο show της Adeam.

Rodarte

Αυτή τη φορά είδαμε μαργαριτάρια στα νύχια στο Rodarte. Τα ίδια τα νύχια ήταν βαμμένα με μια λαμπερή λιλά σκιά και ένα μεμονωμένο μαργαριτάρι ήταν κολλημένο στο κέντρο της βάσης κάθε νυχιού, πάνω στο δέρμα.

Tibi

Στο Tibi τα νύχια ήταν βαμμένα με ένα σχεδόν καφέ nudeβερνίκι και από πάνω ήταν διακοσμημένα με μια δόση μεταλλικής ασημί χρυσόσκονης.

Alice + Olivia

«Τα νύχια αυτή τη σεζόν έχουν ευφάνταστη ομορφιά. Πεταλούδες και μπορντό ομορφιά. Fantasy δάχτυλα!», δήλωσε η σχεδιάστρια Stacey Bendet, η οποία εργάστηκε με τη manicurist Gina Edwards. «Πρόσφατα συνεργάστηκα με την KISS για να δημιουργήσω τη Limited Edition Συλλογή μου alice + oliviaxim PRESS, οπότε ήξερα ότι θα ήταν οι τέλειοι συνεργάτες για να κάνουν πραγματικότητα τα πιο άγρια όνειρα πεταλούδων για τα νύχια».

Kate Spade

Τα nudeνύχια αναβαθμίστηκαν πολύ γρήγορα χάρη σε ένα διάφανο top coat από γυαλιστερό χρυσό.

Jeremy Scott

«Τα αποκαλώ έξτρα έξτρα νύχια – η ποπ τέχνη έκανε μια στροφή στο στυλ “εφημερίδα”», δήλωσε η manicurist Miss Pop.

Philipp Plein

Τα νύχια του Philipp Plein ήταν διακοσμημένα με ένα σχέδιο φλόγα σε διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου και του πράσινου.

Tadashi Shoji

Στο Tadashi Shoji, τα νύχια ήταν βαμμένα με ένα απαλό κίτρινο nude και κατά μήκος της μιας πλευράς είχαν αποτυπωμένα λουλούδια.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue