Οι “Πόρτες” μας ανοίγουν τις πόρτες τους

         
Οι «Πόρτες», το αγαπημένο στέκι των bon viveurs της πόλης έκλεισε φέτος  τα είκοσι χρόνια λειτουργίας τους. Ανανεωμένες, με νέες ιδέες, νέες γεύσεις, με ανατροπές και εκπλήξεις,  νέα πρόσωπα και τάσεις, οι «Πόρτες» μεταμορφώνονται σε ένα wine bar restaurant, διατηρώντας τα στοιχεία που το έκαναν must: τη διαχρονική, πέρα από μόδες, αξία του και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του.
 
Αυτές οι «Πόρτες» παραμένουν ανοιχτές εδώ και είκοσι χρόνια, οδηγώντας σε ένα ζεστό, οικείο περιβάλλον με ξεχωριστές lounge γωνιές, για να απολαύσει κάποιος τον καφέ του, πρωινό, φρέσκους χυμούς, την εμπλουτισμένη international fusion κουζίνα (πως μπορείς να αντισταθείς στον σολομό τεριάκι, τη σαλάτα «Πόρτες», το ισορροπημένα μαγειρεμένο σνίτσελ ή τη μους κέικ σοκολάτα, για παράδειγμα), τη σοφά επιλεγμένη ποικιλία ελληνικών και ευρωπαϊκών κρασιών και αγαπημένα drinks. Και στην ατμόσφαιρα, σαν αόρατο πέπλο η διακριτική μουσική του dj  & των διάφορων γκρουπ σε live εμφανίσεις με χρώμα από τη διεθνή μουσική σκηνή.
 Tip: κάθε Σάββατο φτιάχνουν ατμόσφαιρα οι Dilemma,
 
Tώρα ξέρετε τι λάμπει ιδιαίτερα στον Φάρο Ψυχικού και θα λάμπει για χρόνια με «Πόρτες» ανοιχτές.
 
«Πόρτες»
Λ.Κηφισίας 242, Ν.Ψυχικό
Τ: 2106716318
6934694937

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue