Οξυγονοθεραπεία με συμπυκνωτές και νεφελοποιητές οξυγόνου

Το οξυγόνο είναι πηγή ζωής και ευεξίας. Αποτελεί το πλέον απαραίτητο συστατικό για τον οργανισμό και την ευεξία. Βοηθάει στη σωστή λειτουργία των οργάνων και μπορεί και είναι ζωτικής σημασίας για αυτούς που υποφέρουν από συγκεκριμένες παθήσεις. Η λήψη του από τους ασθενείς γίνεται μέσω οξυνογοθεραπείας με διάφορες συσκευές οξυγόνου.

Όταν υπάρχει ασθενής στο σπίτι που χρειάζεται οξυγονοθεραπεία, χρειάζεται συγκεκριμένη περιποίηση. Τι πρέπει να γνωρίζετε στην περίπτωση αυτή; Βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες:

Ποια θεωρούνται απαραίτητα βοηθήματα για την οξυγονοθεραπεία;

Τα πιο σημαντικά βοηθήματα σχετίζονται με παροχή οξυγόνου στην καθημερινότητα του ασθενούς. Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνουν οι νεφελοποιητές και οι συμπυκνωτές οξυγόνου με μικρή ή μεγάλη χρήση ανάλογα με τη σοβαρότητα της πάθησης του ασθενούς.

Ποιος είναι ο τρόπος λειτουργίας των συμπυκνωτών;

 711001

Οι συμπυκνωτές οξυγόνου είναι απαραίτητοι στη διαδικασία της οξυγονοθεραπείας, αφού διοχετεύουν οξυγόνου στους ιστούς του σώματος. Απαιτείται για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Το μηχάνημα μπορείτε να το αγοράσετε ή να το νοικιάσετε από τα ιατρικά μηχανήματα και αναλώσιμα ANG Medicals. Σας προσφέρεται εγγυημένη ασφάλεια συσκευών και 24ωρη τεχνική κάλυψη. Βρείτε έναν εδώ.

Πόσες φιάλες χρειάζεστε;

Με τις φιάλες οξυγόνου περιέχεται οξυγόνο σε πεπιεσμένη μορφή με χωρητικότητα που μπορεί να φτάσει τα 16 λίτρα. Απαιτείται να έχετε απόθεμα σε φιάλες οξυγόνου ανάλογα με την κατανάλωση. Η ποσότητα εξαρτάται από τη σοβαρότητα της πάθησης και το πόσο συχνά μετακινείται ο ασθενής, καθώς οι φιάλες μπορούν να μεταφερθούν εύκολα.

Πότε είναι απαραίτητοι οι νεφελοποιητές;

Οι νεφελοποιητές οξυγόνου μπορούν να προσφέρουν στον ασθενή μεγάλη δόση του φαρμάκου του, χωρίς να πρέπει να το λάβει στην κανονική του μορφή, αλλά νεφελοποιημένο.  Βρείτε έναν εδώ.

Τα μηχανήματα του οξυγόνου που χρησιμοποιούνται στην οξυγονοθεραπεία είναι απαραίτητο να δουλεύουν και κατά τη διάρκεια του ύπνου όπου το άτομο με υπνικές άπνοιες χρειάζεται απαραιτήτως ποσότητες οξυγόνου για υποστήριξη στην αναπνοή.

Ρωτήστε τον γιατρό σας και έπειτα επιλέξτε τα μηχανήματα που χρειάζεστε για μία ασφαλή, σωστή και ολοκληρωμένη θεραπεία. Περισσότερα εδώ.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue