Οξυγονοθεραπεία στο σπίτι: Με ποιες συσκευές γίνεται; Τι πρέπει να ξέρεις;

Η οξυγονοθεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε κατάσταση υποξυγοναιμίας. Η χορήγηση οξυγόνου είναι πολύ συχνή για αρκετούς ασθενείς, αυξάνοντας τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις το οξυγόνο χρησιμοποιείται ως φάρμακο, συγκεκριμένες ώρες και σε συγκεκριμένο ποσοστό.

Πλεονεκτήματα που προσφέρει το οξυγόνο

Αφού γίνουν συγκεκριμένες μετρήσεις του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα, στην συνέχεια αποφασίζεται ποιο είναι το ποσοστό που πρέπει να χορηγηθεί για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και την αύξηση του οξυγόνου στο αίμα, στις αποδεκτές τιμές.

Μερικά από τα κύρια οφέλη της οξυγονοθεραπείας, είναι:

  • H μείωση της πίεσης
  • Η βελτίωση της αντοχής στη δραστηριότητα και την άσκηση
  • Η βελτίωση της ποιότητας ζωής
  • Η απαλλαγή του ατόμου από συνεχόμενες υποξαιμίες
  • Η καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου

Πως καλύπτει τις ανάγκες σας η ANG Medicals;

Η εταιρεία ANG Medicals καλύπτει τις ανάγκες όλων των ευπαθών ομάδων, παρέχοντας εξοπλισμό που είναι απαραίτητος στην οξυγονοθεραπεία, όπως φιάλες οξυγόνου, νεφελοποιητές οξυγόνου, συμπυκνωτές που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα παθήσεων, όπως χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, καρδιακή ανεπάρκεια, πνευμονικές εμβολές κ.α.

Μπορείτε πολύ εύκολα να προμηθευτείτε ιατρικά αντικείμενα και αναλώσιμα είτε προς ενοικίαση είτε προς πώληση από την εταιρεία, καλύπτοντας τις ανάγκες σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η παράδοση του εξοπλισμού γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις αυθημερόν από έναν έμπειρο συνεργάτη, ο οποίος δίνει τις οδηγίες που πρέπει στον ασθενή. Καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας έχετε πλήρη τηλεφωνική και τεχνική υποστήριξη από την ANG Medicals, με την δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης.

Υψηλής ποιότητας μηχανήματα

Νεφελοποιητής: Η δυνατότητα νεφελοποίησης των φαρμάκων είναι πολύ σημαντική διαδικασία για την πρόσληψή τους από τους ασθενείς. Με τον εγγυημένο και γρήγορο εξοπλισμό της ANG Medicals έχετε όλα τα πλεονεκτήματα που χρειάζεστε για την άμεση νεφελοποίηση των φαρμάκων.

Φιάλες οξυγόνου: Το αέριο οξυγόνου πεπιεσμένο σε φιάλες δίνει λύση σε πολλούς ασθενείς που για τον οποιονδήποτε λόγο απαιτούν μόνιμη και πολύωρη χρήση οξυγόνου. Οι φιάλες είναι κατάλληλες κυρίως για άτομα, τα οποία με άσθμα και δυσκολία στην αναπνοή.

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue