Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Lifting με νήματα!

Lifting με νήματα PDO

 

Γράφει η Τσιατούρα Αμαλία, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος συνεργάτης του doctoranytime.gr

Να πώς γίνεται το αναίμακτο λίφτινγκ: Χαλάρωση τέλος με τη βοήθεια μιας επαναστατικής τεχνικής.

Όταν πρωτοεμφανίστηκαν στην Ευρώπη κανείς δεν περίμενε ότι θα είχαν τόσο μεγάλη επιτυχία στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης. Σήμερα όχι μόνο έχουν διαλύσει κάθε αμφιβολία, αλλά εφαρμόζονται εντελώς ανώδυνα σε πρόσωπο και σώμα. Ο λόγος για τα νήματα προσώπου και σώματος PDO που προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα νήματα PDO είναι από πολυδιοξανόνη, ένα υλικό που χρησιμοποιείται αρκετά χρόνια στην ιατρική και καθιστά ασφαλή τη διαδικασία. Εισάγουμε κάθε νήμα στην προβληματική περιοχή με τη βοήθεια μιας βελόνας-οδηγού, η οποία στην συνέχεια αφαιρείται. Η μέθοδος γίνεται χωρίς τομές και ράμματα, ενώ για την άνεση του ενδιαφερόμενου μπορούμε να εφαρμόσουμε μια αναισθητική κρέμα. Μέσα σε λίγη ώρα έχουμε εισαγάγει τα νήματα με μορφή πλέγματος στην περιοχή που αντιμετωπίζει χαλάρωση. Αυτά προσφέρουν σύσφιγξη και ανόρθωση, ενώ το επόμενο διάστημα παρατηρούμε νεοκολλαγονογένεση. Ο οργανισμός, ως αντίδραση στο ξένο σώμα που εισάγαμε κάτω από το δέρμα, παράγει καινούριο κολλαγόνο το οποίο σταδιακά αυξάνει την σφριγηλότητα.

Το λίφτινγκ με τα νήματα PDO γίνεται τόσο στο πρόσωπο (ρινοπαρειακές αύλακες, βλέφαρα, λαιμός κ.α) όσο και στο σώμα (κοιλιά, μπράτσα, γλουτοί, μηρού κ.α) στο χώρο του ιατρείου. Τα νήματα διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, ανάλογα με την περιοχή όπου θα τα χρησιμοποιήσουμε. Αμέσως μετά τη διαδικασία μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι ή στη δουλειά σας. Η διάρκεια του αποτελέσματος φτάνει περίπου στον 1,5 χρόνο και τα νήματα απορροφώνται σταδιακά τους επόμενους μήνες.

Συμπερασματικά, τα δυνατά σημεία των νημάτων PDO είναι τα εξής:

●Προσφέρουν αναίμακτο λίφτινγκ σε πρόσωπο και σώμα χωρίς τομές και ράμματα ενώ δεν αφήνουν σημάδια και ουλές
●Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός, καθώς αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας
●Τα νήματα PDOοδηγούν σε παραγωγή καινούριου κολλαγόνου και η ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue