Γιώργος Βασιλικός: Όλα Όσα Θέλατε Να Ρωτήσετε Για Την Αυξητική Στήθους Και Δεν Τολμούσατε

Αυξητική Στήθους, ένα κομμάτι που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες. Άλλες τολμάνε να επισκεφτούν τον γιατρό και να ρωτήσουν τυχόν απορίες, άλλες πάλι διστάζουν! Μήπως όμως ήρθε η ώρα να μάθουμε τα πάντα γύρω από αυτή την επέμβαση ρουτίνας; Πρέπει να πούμε ότι, για τους πλαστικούς χειρουργούς η συγκεκριμένη επέμβαση έχει γίνει πια επέμβαση ρουτίνας, καθώς είναι πλέον από τις πιο δημοφιλείς και ασφαλείς επεμβάσεις στις μέρες μας. 

Ο πλαστικός χειρούργος πολλών επωνύμων, Δρ.Γεώργιος Βασιλικός, μας εξηγεί τα πάντα γύρω από αυτή την πολύ συνηθισμένη και δημοφιλή επέμβαση.

Η αυξητική στήθους είναι πλέον απο τις πιο δημοφιλείς και ασφαλείς επεμβάσεις στις μέρες μας!

Μπορεί να βελτιώθει τόσο το μέγεθος, όσο και το σχήμα στην ανατομία του στήθους, με την εμφύτευση ενθεμάτων σιλικόνης στο μαστό είτε κάτω ή πάνω από το θωρακικό μυ. Αυτό βοηθάει έτσι ώστε να δώσει ένα ωραίο και πλούσιο αισθητικό αποτέλεσμα στο στήθος της κάθε γυναίκας, αυξάνοντας το γυναικείο της ταμπεραμέντο!

Η διάρκεια του αποτελέσματος, αλλάζει σίγουρα σε κάθε ασθενή αλλά εγγυημένα κρατάει για πολλά χρόνια.
Ένα πολύ σημαντικό θέμα στην αυξητική στήθους είναι, η κατάλληλη επιλογή μεγέθους και σχήματος. Σας σχήματα υπάρχει το στρογγυλό και το σχήμα σταγόνας .Στην επιλογή του μεγέθους μπορείτε να συζητήσετε με τον θεράποντα ιατρό, τι προσδοκίες έχετε ως προς το μέγεθος και το σχήμα και κατά την διάρκεια της εξέτασης, μπορεί ο ιατρός σας, να σας πει την γνώμη του για μια πιο ακριβή εικόνα του τελικού αποτελέσματος. 

Όμως η ασθενής πρέπει να ξέρει ότι την οριστική απόφαση την παίρνει ο πλαστικός χειρουργός κατά την διάρκεια της επέμβασης, χρησιμοποιώντας την εμπειρία του και τα ιατρικά κριτήρια όπως, χωρητικότητα ανατομικής θήκης και αποφυγή χειρουργικόυ τραύματος και πολλά άλλα.


Συνήθως η ασθενής δεν έχει ιδιαίτερους μετεγχειρητικούς πόνους και μπορεί να επιστρέψει στην εργασία της μετά από 3-4 μέρες, ακολουθώντας τις συμβουλές του θεράποντα ιατρού της!

Η αυξητική στήθους είναι δικαιωματικά, η πιο δημοφιλής επέμβαση στην πλαστική χειρουργική, διότι δίνει άριστα σωματικά αποτελέσματα και εκτοξεύει την αυτοπεποίθηση της γυναίκας στα ύψη!

«Γι’ αυτό, ας αφήσουμε τις όμορφες γυναίκες για τους άντρες που δεν έχουν φαντασία. Εμείς θα τις δημιουργήσουμε!» Marcel Proust, 1871-1922, Γάλλος συγγραφέας

Επισκεφτείτε το site του Δρ. Γεώργιου Βασιλικού www.vasilikosgeorge.gr ή την σελίδα του στο facebook!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue