Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το λίφτινγκ στήθους με μεσοθεραπεία & νήματα

Γράφει η Τσιατούρα Αμαλία, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος συνεργάτης του doctoranytime.gr

Μεσοθεραπεία και όχι χειρουργική επέμβαση εφαρμόζεται τους τελευταίους μήνες σε αρκετά ιατρεία, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, με στόχο ένα πιο νεανικό στήθος. Οι γιατροί αξιοποιούν το πλάσμα του αίματος στην αυτόλογη μεσοθεραπεία PRPγια να βελτιώσουν την ποιότητα του δέρματος, να μειώσουν τις λεπτές ρυτίδες στο ντεκολτέ και να σβήσουν τις ραγάδες στο μαστό. Όπως είναι φυσικό, η μέθοδος προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών γυναικών καθώς γίνεται χωρίς ράμματα και τομές και χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, η μέθοδος συνδυάζεται και με απορροφήσιμα νήματα PDOπου εισάγονται χωρίς να γίνουν τομές. Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Η διαδικασία της αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP στο στήθος γίνεται με τον αντίστοιχο τρόπο που εφαρμόζεται στο πρόσωπο για ανανέωση και αντιγήρανση. Αρχικά κάνουμε λήψη αίματος, απομονώνουμε τα αιμοπετάλια και ενεργοποιούμε το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Εγχέουμε το υλικό στο στήθος με τη μορφή μεσοθεραπείας.

Χάρη στο πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα, η ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται. Επιπλέον, η διαδικασία της μεσοθεραπείας ενεργοποιεί την παραγωγή καινούριου κολλαγόνου. Ωστόσο η σύσφιγξη είναι εντυπωσιακή εφόσον η μεσοθεραπεία PRPσυνδυαστεί με τα νήματα PDO. Τα απορροφήσιμα νήματα είναι ασφαλή και προσφέρουν αποτέλεσμα μέσα σε μία συνεδρία. Η διαδικασία γίνεται στο ιατρείο υπό τοπική αναισθησία. Εισάγουμε τα νήματα κάτω από το δέρμα της προβληματικής περιοχής και το επόμενο διάστημα προσφέρουν σύσφιγξη και ανόρθωση των ιστών μέσω της κολλαγονογένεσης.

Το PRP breast lift: 

-Βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος χάρη στην παραγωγή κολλαγόνου
-Προσφέρει σφριγηλότητα
-Σβήνει τις ραγάδες και τις ρυτίδες του ντεκολτέ
-Χαρίζει ανόρθωση συνδυαστικά με τα απορροφήσιμα νήματα PDO.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue