Η Ελληνίδα Σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη Κατά Της Φυσικής Γούνας

Η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη τάσσεται στο πλευρό της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ στην εκστρατεία για τη κατάργηση της φυσικής γούνας από την Ελληνική Μόδα !

Η κυρία Όλγα Καραβερβέρη που πρόσφατα παρουσίασε στο Ζάππειο Μέγαρο τη νέα εξαιρετική της συλλογή, επισήμως συνυπέγραψε την ανοιχτή επιστολή της ΠΦΠΟ μέσα από την οποία καλούνται ΟΛΟΙ οι ενεπλεκόμενοι φορείς και εργαζόμενοι στην Ελληνική Μόδα να φωνάξουν ένα ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ στη χρήση φυσικής γούνας και στον αποτρόπαιο & βασανιστικό θάνατο των γουνοφόρων ζώων !

Η κίνηση αυτή της γνωστής σχεδιάστριας καθώς και όλων όσων έχουν ήδη πράξει το ίδιο αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ώστε στη χώρα του Φωτός και του Πολιτισμού να μπει ένα τέλος στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και απάνθρωπου τέλους των όμορφων χνουδωτών ζώων !

Πετρίδης Χρήστος

Επίτιμο μέλος Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας

Χρήστος Πετρίδης

Όνειρό μου είναι να προσφέρω σε εκείνους που έχουν ανάγκη και για αυτό τον σκοπό επιστρατεύω όλα όσα έχω μάθει μέσα από την τηλεόραση, την τέχνη, τη γραφή και τον λόγο, πιστεύοντας πως η συσπείρωση των ανθρώπων θα μας οδηγήσει σε έναν καλύτερο κόσμο! #giaenankaliterokosmo

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue