Ολοκληρώθηκε Με Επιτυχία Η Δράση Για Την Προβολή Της Σπάρτης Σε Εθνικό & Διεθνές Επίπεδο

Ουσιαστική η Συμβολή των Partners

Με πρωτοβουλία της κας Ρόης Δανάλη – Αποστολοπούλου, Επιτίμου Πρέσβεως της Πόλης της Σπάρτης, ο κορυφαίος σύγχρονος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Λεωνίδα στην ταινία των ‘300’, Gerard Butler, ήρθε στην Ελλάδα και επισκέφθηκε τη Σπάρτη μαζί με τους σπουδαίους παραγωγούς του αμερικανικού κινηματογράφου Gianni Nunnari (300, Immortals, 300: Rise of an Empire, Alexander, the Departed, Shutter Island, Se7en), και Alan Siegel (Law Abiding Citizen, Olympus has Fallen, Hunter Killer). Μαζί τους και ο σπαρτιατικής καταγωγής ηθοποιός Billy Zane (Titanic, Cleopatra, Back to the Future), καθώς και μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών της Αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, πραγματοποιήθηκαν σειρά ενεργειών, με στόχο την προβολή της Ελλάδας και της Σπάρτης στο εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κι Επικεφαλής της ομάδας των Partners στήριξης της Δράσης, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος παρέθεσε γεύμα εργασίας, παρουσία του Υπ. Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, όπου οι Αμερικανοί παραγωγοί ενημερώθηκαν για τις προνομιακές διατάξεις για παραγωγές στη χώρα μας και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για ταινίες με θέμα την Ελλάδα.

Αποκορύφωση των ενεργειών αποτέλεσε ησυμμετοχή τριών εκ των διεθνών προσκεκλημένων στην πρώτη λαμπαδηδρομία στην σύγχρονη ιστορία της πόλης της Σπάρτης, όπου, ο Gianni Nunnari μετέφερε τη φλόγα στον Billy Zane, και αυτός με τη σειρά του στην Ρόη Δανάλη – Αποστολοπούλου, η οποία και την παρέδωσε στον Gerard Butler, ο οποίος άναψε το Βωμό της Φλόγας στο άγαλμα του Λεωνίδα, δίνοντας όλοι μαζί ένα ηχηρό, διεθνές μήνυμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για το κοινό καλό. Οι εικόνες αυτές έκαναν το γύρο του κόσμου, αναδεικνύοντας μέσα από τη Σπάρτη, την σύγχρονη Ελλάδα, που τιμώντας την ιστορία της, χτίζει το αύριο με αισιοδοξία, μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα.

Τη δράση υποστήριξαν μία σειρά, σημαντικών στον κλάδο τους επιχειρήσεων- Partners: Ο Στρατηγικός Εταίρος, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών που παρείχε πλήρη ιατρική κάλυψη στους διεθνείς προσκεκλημένους κατά την παραμονή τους στην Αθήνα και τη Σπάρτη, οι Senior Partners – το νερό Βίκος που συνόδεψε την αποστολή σε όλους της τους σταθμούς σε Αθήνα και Σπάρτη, τα Medi Prinou, η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη που διέθεσε έξι αυτοκίνητα Mitsubishi για τις μετακινήσεις της αποστολής, το Euphoria Retreat για τη φιλοξενία στην Σπάρτη και το Theoxenia Palace Hotel για την φιλοξενία στην Αθήνα, οι Partners – το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η Grand Thornton, η ELPEN / Almora Plus, η We Energy 100% Πράσινη Ενέργεια / Eunice Energy Group, το EFA Group, η Vardikos & Vardikos, η Elixir Clinic, καθώς και το Mystras Grand Palace Resort και το Kyniska Palace στη Σπάρτη. 

Στιγμιότυπο από το Γεύμα Εργασίας, παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, του Δρ. Βασίλη Γ. Αποστολόπουλου, Προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, Διευθύνων Συμβούλου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Επικεφαλής της ομάδας των Partners στήριξης της Δράσης, του κου Κρίστιαν Χατζημηνά (EFA Group), Α’ Αντιπρόεδρου της Ένωσης Ε.ΕΝ.Ε, του κου Χρήστου Βαρδίκου Αντιπροέδρου του Προξενικού Σώματος Ελλάδας, του Billy Zane, του Gianni Nunnari, του Alan Siegel

Ο Gianni Nunnari

Ο Billy Zane

Η κα Ρόη Δανάλη – Αποστολοπούλου, επίτιμη Πρέσβης της Σπάρτης

Ο Gerard Butler

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue