Ο Ωνάσης και η Κάλλας σε μια τρυφερή στιγμή καλοκαιριού.

Η Μαρία Κάλλας και ο Αριστοτέλης Ωνάσης έζησαν κατα πολλούς αυτό που λέμε θυελλώδης έρωτας . Μία πολιορκία της Κάλλας χωρίς όρια από τον μεγιστάνα , που κατέληξε σε σχέση ,η οποία έμελλε να διαρκέσει μια ολόκληρη δεκαετία . Και όταν λέμε σχέση την εννοούμε …μεσογειακά ! Πάθος ,έρωτας , ατέλειωτοι (καθημερινοί ) καβγάδες , αλλά και απύθμενη αφοσίωση του θηλυκού .

Μια ντίβα που έγινε απλά η σύντροφος του Ωνάση . Ναι , εκείνη που θα περίμενε τον γυναικά Σμυρνιό με τις ώρες στη θαλαμηγό και θα ζήλευε παράφορα . Ξανά καβγάδες . Ασύμβατοι κόσμοι είπαν πολλοί και δεν είχαν άδικο ,το έδειξε ο καιρός και η ιστορία .

Ωστόσο στη φωτογραφία δε φαίνεται τίποτα απ’αυτά , παρα μόνο μια τρυφερή στιγμή του ζευγαριού στους Πεταλιούς. Οι Πεταλιοί ήταν ανέκαθεν άντρο εφοπλιστών, χολυγουντιανών στάρ , πολιτικών , billionaires. Άλλωστε, το σύμπλεγμα νησιών έχει χαρακτηριστεί ως «οι Μαλδίβες της Ελλάδας». Η Κάλλας μάλιστα , διέθετε καλοκαιρινό κατάλυμα στο Μεγάλο Πετάλι , το μεγαλύτερο απ’τα νησιά . 

via itravelpoetry

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue