«Βάλε Την Πινελιά Σου»: Νέος Online Διαγωνισμός Σχεδίου Από Την Chiquita

Λάβετε μέρος για να κερδίσετε φανταστικά δώρα και την ευκαιρία το σχέδιό σας να είναι ένα από τα αυτοκόλλητα της επόμενης χρονιάς!

Η Chiquita ανακοινώνει τον νέο διασκεδαστικό διαγωνισμό σχεδίου, που θα έχει «στην καρδιά του» το εμβληματικό Μπλε Αυτοκόλλητο, καλώντας μικρούς και μεγάλους να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη δημιουργώντας πρωτότυπα και μοναδικά σχέδια.

Η ενέργεια θα διαρκέσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως και το τέλος Οκτωβρίου, παράλληλα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Σκοπός της είναι να υπενθυμίσει στους γονείς ότι οι μπανάνες αποτελούν όχι μόνο την καλύτερη επιλογή σνακ κατά την διάρκεια του χειμώνα και της πολυάσχολης καθημερινότητας, αλλά και «τροφή» για την σκέψη και την φαντασία των παιδιών τους. Οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα, αλλά και να δουν τα σχέδιά τους να κοσμούν τα αυτοκόλλητα στις μπανάνες Chiquita στη νέα ειδική έκδοση του 2020.

Οι γονείς επιζητούν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Και τα παιδιά φυσικά λατρεύουν τις μπανάνες! Είναι άλλωστε το καλύτερο φυσικό, υγιεινό και πρακτικό σνακ που μπορεί να προσφέρει ένας γονιός στο παιδί του. Τα παιδιά είναι γεμάτα σκανταλιές και αστεία, αλλά χρειάζονται πολλή ενέργεια για να διατηρούν το μυαλό και το σώμα τους σε εγρήγορση όλη την ημέρα. Μια μπανάνα Chiquita για κολατσιό είναι η καλύτερη επιλογή τόσο για το πρωϊνό όσο και για το βραδυνό, περιέχοντας πολύτιμες βιταμίνες και αποτελώντας μια άριστη πηγή ενέργειας, που θρέφει τον πολυάσχολο οργανισμό και το δημιουργικό μυαλό των παιδιών τόσο εντός, όσο και εκτός σχολείου.

Για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο αυτή τη δημιουργικότητα, το διάσημο Μπλε Αυτοκόλλητο της Chiquita πρόκειται να γίνει ένας συναρπαστικός καμβάς μέσα από αυτόν τον πρωτότυπο διαγωνισμό σχεδίου, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να δουν την ιδέα τους να ζωντανεύει και να στολίζει τα αυτοκόλλητα της νέας χρονιάς.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απλή και διασκεδαστική, καθώς οι συμμετέχοντες μπορούν να ανεβάζουν τα σχέδιά τους απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chiquita.gr/fun. Μετά το τέλος του online διαγωνισμού η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα 3 καλύτερα σχέδια και θα τα βραβεύσει με ένα AppleIpad & ApplePencil. Θυμηθείτε ότι κάθε σχέδιο μετράει σαν μια ξεχωριστή συμμετοχή, οπότε όσα περισσότερα σχέδια δημιουργήσετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε!

Μην καθυστερείτε λεπτό παραπάνω, υποβάλλετε το σχέδιό σας και που ξέρετε; Μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός! 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue