Το Λαμπερό Opening Ice Cream Party Του Νέου “Bufala Gelato” Στη Νέα Σμύρνη

Με ένα λαμπερό opening party στην πλατεία της Nέας Σμύρνης το “Bufala Gelato”, μία από τις πιο σύγχρονες διαδραστικές gelateriες της Ελλάδας, καλωσόρισε τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες της πόλης, σε μια βραδιά που ήταν όλοι εκεί! Οι γνωστοί επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες της γνωστής αλυσίδας παγωτών, υποδέχτηκαν στο κατάμεστο “Bufala Gelato” πολλούς επώνυμους φίλους τους από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό & δημοσιογραφικό χώρο οι οποίοι έσπευσαν να τους ευχηθούν για το νέο ξεκίνημα και να δοκιμάσουν πρωτοποριακές προτάσεις φρέσκου παγωτού με περισσότερες απο 40 επιλογές!

Το “Bufala Gelato” ανατρέπει τα πάντα γύρω απο το φρέσκο παγωτό με ένα Total Experience Gelato Project, σε έναν υπέροχο χώρο στην καρδιά της Nέας Σμύρνης. Με λίγα λόγια το “Bufala Gelato” συνδυάζει άριστη ποιότητα στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, καινοτομία τόσο στο φρέσκο παγωτό ημέρας όσο και στη γεύση, αλλά και διαφορετικότητα σε σχέση με όλα τα αντίστοιχα καταστήματα του είδους του. 

Αλέξανδρος Κομματίδης-Κατερίνα Γιατζόγλου-Χάρης Σιανίδης

Dj Rush-Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Σοφία Παυλίδου-Τρύφωνας Σαμαράς-Ραμόνα Βλαντή

Βίκυ Κάβουρα-Δημήτρης Ουγγαρέζος-Χάρης Σιανίδης-Ιωάννα Μπέλλα

Δώρα Αναγνώστου-Τάνια Νικολοπούλου

Σοφία Μαριόλα-Βάνα Μπάρμπα-Στράτος Τζώρτζογλου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue