Λαμπερό Opening Party Για Το Ολοκαίνουργιο “GNS” Nails & Hair Spa Στη Γλυφάδα!

Τα εγκαίνια του τρίτου κατά σειρά καταστήματος γιόρτασε η γνωστή αλυσίδα περιποίησης και ομορφιάς “GNS” Nails & Hair Spa στην καρδιά της Γλυφάδας, παρουσία πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας και ειδικά των νοτίων προαστίων που έσπευσαν να ευχηθούν στην γνωστή επιχειρηματία και ιδιοκτήτρια Κατερίνα Τάτση “Καλή Αρχή” ενώ δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του κέντρου.
Πρόκειται για έναν μοναδικό χώρο ομορφιάς, απαράμιλλης αισθητικής & στυλ που υπόσχεται άριστη περιποίηση και στιγμές χαλάρωσης από έμπειρους επαγγελματίες. Υπηρεσίες κομμωτικής, περιποίηση των άκρων με πρωτότυπα χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο, καθώς και επαγγελματικό μακιγιάζ, τα πλέον βασικά στοιχεία που τονίζουν τη θηλυκότητα των γυναικών, αποτελούν ορισμένες μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρει το “GNS” Nails & Hair Spa στη Γλυφάδα. Η αλυσίδα “GNS” Nails & Hair μετρά ήδη άλλα 2 καταστήματα σε Χαλάνδρι και Γαλάτσι.

Φωτογραφίες NDP

Μάκης Τσέλιος-Βάνα Μπάρμπα-Χάρης Σιανίδης

Σόφη Πασχάλη-Ναταλία Δραγούμη-Βίκυ Κάβουρα

Κατερίνα Τάτση-Κώστας Στέργιος

Χριστίνα Σούζη-Κατερίνα Τάτση-Γιάννης Καλλιάνος

Βασιλική Νταντά

Έλλη Αγγελιδάκη-Ρενέ Σαραντινού-Ρέα Τουτουνζή-Κάλλι Τσιλίδου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue