Όταν Λες «Σ’ Αγαπώ»…Παρατήρησε…

Όταν λες ”αγαπώ” παρατήρησε από πού έρχεται αυτή η φωνούλα.

Είναι η Εποχή, όπως έχουμε ξαναπεί, που γίνεται αγώνας όχι μόνο να ανοίξει το κέντρο της καρδιάς της ανθρωπότητας αλλά να παραμείνει και σταθερά ανοιχτό.

Τα ”αγαπώ” και ”σε αγαπώ” έγιναν εκφράσεις καθημερινές σε μια προσπάθεια να καταγραφεί αυτή η δόνηση. Καθένας όμως όταν προφέρει αυτή την λέξη εννοεί κάθε δική του κατανόηση. Να μην αναφερθώ σε όλα τα αρνητικά που φανερώνονται στο όνομα της αγάπης. Να πάλι η δική σου ευθύνη. Ευθύνη, είναι η ποιότητα που προσωπικά μου αρέσει ιδιαίτερα, να σας κουνώ σημαιάκι μπροστά σας! Όλοι μιλάνε για υποχρεώσεις παραγκωνίζοντας τις ευθύνες. Να όμως που βρεθήκατε να διαβάζετε αυτές τις αράδες κι έτσιήρθε η στιγμή να πάρετε ακόμη μια φορά, ίσως ,αυτή την πληροφορία.

Η πρώτη σας ευθύνη είναι να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και να του ομολογήσετε τί σημαίνει για σας η ”αγάπη”. Αλήθεια τώρα, τί ακριβώς εννοείτε όταν την λέτε για κάτι , ή όταν λέτε σε κάποιον το ”σ’ αγαπώ”. Καλό είναι αυτές τις αλήθειες σας όταν καταφέρετε να τις αναγνωρίσετε να μην τις πείτε παρά μόνον σε κάποιον αρμόδιο. Να είστε σίγουροι όμως ότι θα έχει γίνει το βασικό βήμα για να ανεβάσετε την δόνηση, το επίπεδο αυτής της μικρής θαυμαστής λέξης. Στην συνέχεια υπάρχουν τρόποι για να συμβεί το άνοιγμα και η σταθερή εκπομπή αγάπης μέσα από το δικό σας Κέντρο Καρδιάς.

Η επόμενη ευθύνη σας είναι να εφαρμόσετε κάθε τι που συνεπάγεται στην έκφραση της Αγάπης ώστε η βιωμένη πια γνώση σας να μπορεί να καταγραφή ως Γνώση και να απλωθεί.

Προσωπικά σας στέλνω την Αγάπη μου ως στοιχείο στην Ασπίδα σας! 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue