Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2021%252F01%252Fsex kai texni cover petridis

Όταν το Σεξ παράγει…Τέχνη

Το καλό σεξ από μόνο του είναι Τέχνη…ή και χρειάζεται τέχνη ώστε να είναι καλό!

Όπως κάθε τι έτσι και ο έρωτας ή το σεξ, εφόσον διεγείρει τις αισθήσεις ή χρειάζεται όλες τις αισθήσεις σε εγρήγορση για να είναι επιτυχημένο…είναι τέχνη!

Όμως στο σημερινό άρθρο θα δούμε πως το σεξ …παράγει Τέχνη με την πραγματική της έννοια!

Πριν από λίγα χρόνια η “προχωρημένη star” Lady Gaga είχε κάνει έρωτα με το σύντροφό της πάνω σε ένα καμβά και τα καλυμμένα με χρώματα σώματά τους είχαν δημιουργήσει ένα έργο Tέχνης που έγινε σε εξώφυλλο σε περιοδικό για καλό σκοπό. Όμως  δεν ήταν η πρώτη που το έκανε.

Ο 34χρονος Alexander Esguerra είναι δημιουργικός διευθυντής σε μια εταιρεία και βοηθά μεγάλα brands να αναπτύξουν τη σύνδεση με τους πελάτες του. Στον προσωπικό του χρόνο σκέφτηκε να συνδέσει πάλι ανθρώπους αλλά με ένα εντελώς διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο: να τους παρακινήσει να κάνουν σεξ πάνω σε καμβά και να αφήσουν το αποτύπωμα των χρωματισμένων κορμιών τους!

953895 IMG 2077 2

Η ιδέα ξεκίνησε από ένα project που εμπνεύστηκε ο ίδιος όταν μετά το σεξ με το σύντροφό του αποφάσισε πως ήθελε να αποτυπώσει την πράξη αυτή σε καμβά και να την έχει για πάντα σαν έργο τέχνης. Μετά προσκάλεσε και άλλα ζευγάρια στο στούντιο του προκειμένου να συμμετάσχουν και αυτά στο project που θα δημιουργούσε μια σειρά έργων Τέχνης με σκοπό την έκθεσή τους σε κοινό. Η έκθεση έλαβε μεγάλη δημοσιότητα, αλλά λίγα έργα πουλήθηκαν καθώς κανείς δεν ήθελε να πάρει έναν καμβά που θα είχε δημιουργηθεί από το σεξ ενός άγνωστου ζευγαριού. Αντιθέτως όλοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το πώς θα μπορούσαν να κάνουν το δικό τους αντίστοιχο έργο.

953926 Esguerra Love Paint jonjamie02 copy 1 1

Έτσι ο Alexander Esguerra δημιούργησε το “Love a& Paint”, που στην ουσία επιτρέπει σε όποιον θέλει να δημιουργήσει ιδιωτικά το δικό του έργο μέσω του σεξ. Το Kit που μετατρέπει το σεξ σε τέχνη, κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό και περιλαμβάνει έναν μεγάλο βαμβακερό καμβά, ειδικές μπογιές για το σώμα και όλα τα σύνεργα που θα χρειαστεί ένα ζευγάρι.

953909 Esguerra 11

Η τιμή του είναι στα 200 δολάρια και η εξαιρετικά αυξημένη ζήτηση έχει ήδη κάνει τον Esguerra να προετοιμάζει την επόμενη παραγωγή.

953892 IMG 9097

Ο ευφυής Alexander Esguerra δήλωσε: “Μερικά από τα έργα ζωγραφικής είναι σαν δυνατές εκρήξεις χρωμάτων που θυμίζουν λίγο το ύφος και την τεχνική του ζωγράφου Τζάκσον Πόλοκ, ενώ άλλοι καμβάδες είναι πολύ απαλοί, απαλοί και γεμάτοι μικρές στιγμές στις οποίες βλέπεις το χέρι και το σώμα. Είναι σαν οπτικές αναπαραστάσεις της προσωπικότητας του ζευγαριού. Το σώμα κατά τη διάρκεια του σεξ είναι πολύ ειλικρινές και γίνεται το τέλειο πινέλο. Το έργο τέχνης είναι απίστευτο γιατί είναι τόσο μοναδικό, ακόμη και αν η διαδικασία είναι πάντοτε η ίδια. Έχω δει εκατοντάδες έργα ζωγραφικής και το κάθε ζευγάρι αφηγείται τη δική του ιστορία.  Όλα τα ζευγάρια που έχουν δοκιμάσει την εμπειρία του ”Love & Paint” είναι ενθουσιασμένα και για κάποιους πελάτες η μέθοδος λειτούργησε σαν θεραπεία αναζωογόνησης της ερωτικής ζωής τους.”

953910 Esguerra 3

Εάν θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε το απόλυτα δικό σας μοναδικό έργο Τέχνης, δεν έχετε παρά να αγοράσετε χρώματα και καμβάδες και να βάλετε και οι δύο την καλύτερή σας διάθεση!

953912 love and paint art 10

Follow me στα Social για να μαθαίνετε περισσότερα για τέχνη Facebook | Instagram

petridis

Χρήστος Πετρίδης

Όνειρό μου είναι να προσφέρω σε εκείνους που έχουν ανάγκη και για αυτό τον σκοπό επιστρατεύω όλα όσα έχω μάθει μέσα από την τηλεόραση, την τέχνη, τη γραφή και τον λόγο, πιστεύοντας πως η συσπείρωση των ανθρώπων θα μας οδηγήσει σε έναν καλύτερο κόσμο! #giaenankaliterokosmo

RELATED