Όταν Το Ρολόι Έχει «Συναίσθημα» Ο Χρόνος Αποκτά Άλλη Αξία!

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν την αγάπη μου για τα ρολόγια. Το ρολόι για μένα δεν είναι ένα απλά ένα αξεσουάρ, είναι αυτό που ολοκληρώνει το στυλ, συμπληρώνει τον χρόνο σου με όμορφα πράγματα, γεμίζει τις στιγμές σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι αυτό που κάθε χτύπος δίνει στην στιγμή άλλη αξία!

Αυτό είναι το μήνυμα που ονειρεύτηκε από τη πρώτη στιγμή ο κύπριος Ανδρέας Δημητριάδης που είχα την χαρά να τον γνωρίσω από κοντά. Με μάγεψε το πάθος του για όλο αυτό όταν μου μου εξιστορούσε πως το εμπνεύστηκα και το υλοποίησε.

Σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζω  το νέο brand στον τομέα της ωρολογοποιίας  με την επωνυμία Antonio Boggati.

Η πρώτη σειρά ρολογιών, που αποτελεί και το έναυσμα της καμπάνιας, ονομάζεται <<couple la Paris series>>, παρουσιάζοντας ένα νέο, καινοτόμο μοντέλο στον τομέα της ωρολογοποιίας.

Η συγκεκριμένη σειρά είναι αφιερωμένη στον ρομαντισμό, στην υψηλή αισθητική και στην αρχιτεκτονική της έκφραση . Μέσα από τη σειρά αυτή παρουσιάζεται στο κοινό μας ένα ”κόσμημα”που προβάλλει, όχι μόνο την υψηλή αισθητική, αλλά κυρίως ένα κόσμημα που περικλείει συναισθήματα , αναδεικνύοντας την ανθρώπινη φύση στο έπακρο. Τα ρολόγια έχουν σχεδιαστεί με τεχνοτροπία , ώστε το γυναικείο μοντέλο να αντικατοπτρίζει το αντρικό, μέσω μιας αντιωρολογιακής λειτουργίας, αντανακλώντας το ένα μέσα στο άλλο.

Η φιλοσοφία του σχεδιασμού αυτού είναι το ένα μοντέλο εκ των δύο ,να έχει ένα αντισυμμετρικό σχεδιασμό, αλλά όταν σταθεί δίπλα από το συμπληρωματικό ρολόι, το σύνολο να προβάλλει μία συμμετρικότητα.

Το brand <<Antonio Boggati>> αντικατοπτρίζει τα ζευγάρια… Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο…Δύο ξεχωριστοί χαρακτήρες, δύο ξεχωριστά φύλα που αναζητούν το έτερον ήμισυ τους για να ολοκληρωθούν…

Η ιστορία

<<Ο Antonio ήταν απλός άνθρωπος που ζούσε σε μια καλύβα έξω από το Παρίσι. Το μόνο που ήξερε ήταν πώς να κάνει ρολόγια, μια τέχνη που του είχε δείξει ο πατέρας του πριν πεθάνει. Ο Αντόνιο έφτιαχνε τα ρολόγια στην καλύβα του και πήγαινε στους δρόμους του Παρισιού για να τα πουλήσει,για να ζήσει.

Αν και ο Antonio έφτιαχνε τα ρολόγια με απλότητα, τα σχέδιά του είχαν κάτι ξεχωριστό και μοναδικό για τους περαστικούς,που όταν τα κοιτούσαν δύσκολα έπαιρναν τα μάτια από πάνω τους.

Ο Antonio, από νεαρή ηλικία, θαύμαζε τα γραφικά και τα σύγχρονα κτίρια από τα οποία έπαιρνε έμπνευση και πάνω στα οποίο βασίστηκε ο σχεδιασμός των ρολογιών που κατασκεύαζε.
Ο Antonio, μέσα από τις δημιουργίες του, ήθελε επίσης να μιμηθεί η πολύτιμη αύρα των συναισθημάτων που έφερνε τους ανθρώπους πιο κοντά…η ΑΓΑΠΗ !!!
Μια μέρα που ο Αντόνιο περπατούσε στους γραφικούς δρόμους του Παρισιού και πουλούσε τα ρολόγια του, είδε έναν κομψό κύριο να τον πλησιάζει. Αυτός ήταν ο Boggati, ένας διάσημος αρχιτέκτονας που ενθουσιάστηκε από τα αριστουργήματα του Antonio.
Ο κύριος Boggati ζήτησε από τον Antonio να δημιουργήσει ένα ειδικό ρολόι για τον ίδιο και την αρραβωνιαστικιά του.
Του ζήτησε να κάνει κάτι πολύ ιδιαίτερο για να την εντυπωσιάσει.
Ο Antonio αποδέχτηκε την πρόκληση και αφιερώθηκε για μήνες στην καλύβα του, προκειμένου να κάνει κάτι διαφορετικό και μοναδικό για να αφήσει τον κύριο Boggati ικανοποιημένο.
Πράγματι, όταν ο Boggati έλαβε τα ρολόγια του Antonio, ήταν ενθουσιασμένος.
Ο Boggati συναντήθηκε με την αρραβωνιαστικιά του σε ρομαντικό ραντεβού λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα στον Πύργο του Άιφελ.Η αρραβωνιαστικιά του Boggati τον κοίταξε με ενθουσιασμό και τον αγκάλιασε με πάθος.
Ήταν ευχαριστημένος με το δώρο που της είχε δώσει και τον ρώτησε από πού το αγόρασε επειδή δεν είχε δει κάτι τόσο μοναδικό και όμορφο.

Ο Boggati της είπε ότι το είχε πάρει από έναν μικροπωλητή στον δρόμο.
Όμως η αρραβωνιαστικιά του, του ζήτησε να συναντήσει τον άνθρωπο και να τον ευχαριστήσει προσωπικά για αυτό το μοναδικό συναίσθημα που την έκανε να αισθανθεί και κυρίως που θα φορούσε στο χέρι της και θα της θύμιζε τον ερωτά της για τον αγαπημένο της.
Ο Boggati και η αρραβωνιαστικιά του πήγαν στο δρόμο όπου είχε συναντήσει τον Antonio, αλλά δεν τον βρήκαν. Τον έψαχναν για μια εβδομάδα, αλλά μάταια. Ο Antonio είχε εξαφανιστεί!!
Ζήτησαν απο τους ανθρώπους εκεί,στην γειτονιά, αν είχαν κάποιο νέο του από (τον άνθρωπο με τα ρολόγια – όπως τον έλεγαν).
Τότε κάποιος απάντησε και τους είπε ότι δεν τον είχε δει για μέρες, αλλά ήξερε πού ζούσε.
Ο άγνωστος άνδρας οδήγησε το ζευγάρι στην καλύβα του Antonio, όπου βρήκαν την καλύβα μισοκαμένη και τον ιδιο να βρισκεται στο πάτωμα. Δυστυχώς, ο Antonio είχε ήδη πεθάνει.
Στην αγκαλιά του Antonio, το ζευγάρι βρήκε μισοκαμένα τα σκίτσα των ρολογιών που είχε φτιάξει.

Ο Antonio μπορεί να είχε πεθάνει, αλλά ο Boggati και η αρραβωνιαστικιά του αποφάσισαν να τον κρατήσουν ζωντανό για πάντα και να δώσουν αναπνοή στο όνειρό του, με το λανσάρισμα της μάρκας ρολογιών ANTONIO BOGGATI, μιας μάρκας που θα κρατούσε πάντα τη φήμη του Antonio βασισμένη στην ωρολογοποιία που χρησιμοποίησε, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική δεξιότητα του Boggati>>.

Τι πιο ωραίο αυτές τις ημέρες να κάνεις στον εαυτό σου και στον αγαπημένο/η σου ένα μοναδικό δώρο!

Follow Antonio Boggati facebook | instagram 

www.antonioboggati.com

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue