Ότι Μας Περιβάλλει Είναι Αγάπη…Είναι Συγχώρεση…Είναι Αναγέννηση

Ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα σε ένα κλίμα κατάνυξης και αγάπης! Αυτές τις μέρες, συνηθίζω να συναντώ ανθρώπους που αγαπώ, ανθρώπους θετικούς και ανθρώπους ζωής.  

Έτσι, πριν λίγες μέρες συναντήθηκα με δυο γυναίκες που πολύ αγάπω και εκτιμώ, στο Iceroll (που έχει γίνει το αγαπημένο μας στέκι πια), να φάμε ένα νηστήσιμο συναρπαστικό αλλά και αγαπημένο παγωτό με γεύση χαλβά και να πούμε τα δικά μας, τα όμορφα, να μοιραστούμε σκέψεις και χαμόγελα όπως κάνουν οι Όμορφοι Άνθρωποι όταν βρίσκονται Μεταξύ τους!

Κάποιοι από σας νηστεύετε, άλλοι όχι. Η νηστεία είναι ένα είδος στέρησης που δοκιμάζει την ανθρώπινη εγκράτεια! Είναι μια προσωπική επιλογή. Ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές παραδόσεις, αυτό που μου αρέσει πάντα στη γιορτή του Πάσχα είναι ότι έχει ένα μεγαλειώδες νόημα! Το νόημα της συγχώρεσης και της αναγέννησης. Δεν υπάρχει αγάπη, χωρίς συγχώρεση και δεν υπάρχει αναγέννηση, χωρίς φθορά! 

Ετσι, βρίσκω τη Μεγάλη εβδομάδα μια ευκαιρία να απεγκλωβιστούμε από κακές σκέψεις και άσχημα συναισθήματα! Να απομακρυνθούμε από τα άσχημα της ζωης, τις αντιζηλίες, την εμπάθεια, την απογοήτευση και να χτίσουμε τη ζωή μας σε νέες βασεις! Η Μεγάλη εβδομαδα είναι μια ευκαιρία να συγχωρέσουμε και να πιστέψουμε ξανά στην αγάπη και στο καλό των ανθρώπων. Να πιστέψουμε σε εμάς, να αφήσουμε ότι άσχημο υπάρχει μέσα μας και να ξεκινήσουμε ξανά! 

Συναντηθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε, δώστε ευκαιρίες, συγχωρέστε, χαμογελάστε και προσφέρετε αγάπη και βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται!

«Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος – αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος – σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται» Νίκος Καζαντζακης

Καλή Ανάσταση!

Νατάσα Σπυρίδη Φαρμακοποιός

Είμαι η Νατάσα Σπυρίδη και είμαι απόφοιτη Φαρμακευτικής Αθηνών. Αν και ασκώ το επάγγελμα του φαρμακοποιού κανονικά χρόνια τώρα, πάντα υπήρχε το “μικρόβιο” της δημοσιογραφίας μέσα μου. Μέσα από την αρθογραφία μου θέλω να μοιραστώ μαζί σας με εύκολο και κατανοητό τρόπο μυστικά ομορφιάς και διατροφή

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue