Η Oysho Δημιουργεί Την Πρώτη Κολεξιόν Homewear Που Απελευθερώνει Αρνητικά Ιόντα Ευνοώντας Την Ευημερία.

Τα ιόντα δεν έχουν μυρωδιά ούτε γεύση κι ούτε φαίνονται. Ενώ τα θετικά ιόντα παράγονται από την ρύπανση ή τις οθόνες, τα αρνητικά, αντιθέτως, παράγονται από φυσικά στοιχεία που έχουν θετικό αντίκτυπο για την ευημερία μας.

Η Oysho λανσάρει μια κολεξιόν με ένα καινοτόμο ύφασμα που απελευθερώνει αρνητικά ιόντα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αυτά τα στοιχεία ασκούν θετική επίδραση στο σώμα μας ευνοώντας την ισορροπία του οργανισμού μας και την ποιότητα ζωής.

Η κολεξιόν περιλαμβάνει πιτζάμες και νυχτικά soft touch που αναμιγνύουν παστέλ αποχρώσεις κρύες και θερμές για να δείχνουν τη δυαδικότητα ανάμεσα στο θετικό και το αρνητικό τόσο στα ρούχα με χρωματικές αντιθέσεις όσο και στα φλοράλ. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue