«Πάει έρχεται» – Θέατρο Με Χορό Και Ζωντανή Μουσική Για Θεατές Από 1,5 Ετών

 Η ομάδα Artika μέλος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Mappinga map on the aesthetics of performing arts for the early years» (Creative Europe 2018-2022) παρουσιάζει:

«Πάει έρχεται» θέατρο με χορό και ζωντανή μουσική για θεατές από 1,5 ετών


Έχοντας ήδη ξεκινήσει τη θεατρική περίοδο με την επανάληψη της παράστασης «Κάτι σαν κήπος», έρχεται η πρεμιέρα της καινούριας μας παραγωγής!


Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα ζευγάρι, μία ζωγράφος και ένας μουσικός που παίζει τρομπόνι, ζούνε μαζί στο ίδιο σπίτι και μοιράζονται στιγμές αγάπης, αγωνίας και ξεγνοιασιάς. Τί συμβαίνει όμως όταν ο ένας φεύγει;

Ο αποχωρισμός από καθετί αγαπημένο, είτε στην παιδική, είτε στην ενήλικη ζωή μας είναι

πάντα δύσκολος. Από βρέφη ακόμα, χρειάζεται να μάθουμε ότι κάθε φορά που η μητέρα, ή άνθρωπος που μας φροντίζει, δεν βρίσκεται στο οπτικό μας πεδίο, δεν εξαφανίζεται για πάντα!

Η παράσταση μας μιλάει με απλό τρόπο για τη δυσκολία του αποχωρισμού από το οικείο, το φόβο της μοναξιάς και τη δημιουργική πλευρά της ανεξαρτητοποίησης.

Στοιχεία παράστασης: Ιδέα – Σκηνοθεσία: Μαριλένα Τριανταφυλλίδου, Σκηνικά – Κοστούμια: Τζελίνα Πάλλα, Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης, Ερμηνεία: Ιωάννα Αποστολοπούλου, Ρενάτο Κούσι. Οργάνωση παραγωγής: Artika. Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και προώθησης: Άντζυ Νομικού. Διάρκεια παράστασης: 35΄+ 10′ μετά την παράσταση όπου το φανταστικό συναντάει την πραγματικότητα. 

Τόπος: Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, τηλ. 210 6453330. 

Παραστάσεις για το κοινό κάθε Κυριακή στις 5.30μμ, από τις 30 Δεκεμβρίου 2018 και για τα σχολεία καθημερινά στο θέατρο ή στο χώρο σας. 

Οργάνωση παραστάσεων για σχολεία 6908881527. Εισιτήρια: 10 (κανονικό), 8 (μειωμένο για πολύτεκνες οικογένειες και ομάδες άνω των 15 ατόμων), 5 (ατέλειες και ανεργία). 

Εκπτωτική κάρτα: προαγορά εισιτηρίων από το ταμείο του θεάτρου, και για τις δύο παραστάσεις, στη μειωμένη τιμή των 8 ευρώ.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue