Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης | Σήμερα «φοράμε» την Αγάπη

Η αγάπη δε μετριέται μόνο με το πόσο πολύ γινόμαστε θυσία για τον άλλον αλλά επίσης και πάνω απ’ όλα, με το πόσο μεγάλη χαρά μας δίνει η ύπαρξή του.
“Jorge Bucay”

14 Δεκεμβρίου σήμερα και γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης.

Κάθε τέτοια μέρα γιορτάχουμε την αγάπη. Παραμερίζουμε ότι άσχημο, ότι αρνητικό, ότι μας κρατάει αποξενωμένους, ότι μας δημιουργεί θλίψη, θυμό, απόγωνση και τα αντικαθηστούμε με ότι πιο υπέροχο υπάρχη…την ΑΓΑΠΗ σε όλα τα επίπεδα και σε όλη της την διάσταση.

Σήμερα λοιπόν “φοράμε την καρδιά μας” και μοιράζουμε απλόχερα αγάπη αλλά και είμαστε ανοιχτοί να την δεχτούμε.

Μοιράζομαι μαζί σας αυτό το υπέρχο κείμενο που κάποια στιγμή η πολυαγαπημένη μου Δέσποινας Σαλδάρη το ανέβασε το προφίλ της και νομίζω ότι ταιρίαζει απόλυτα με την ημέρα. !

Μπορώ να γίνω ευτυχισμένος με τα πιο απλά πράγματα και με τα πιο μικρά…και με τα καθημερινότερα των καθημερινών. Μου φτάνει που οι εβδομάδες έχουν Κυριακές. Μου φτάνει που τα χρόνια φυλάνε Χριστούγεννα για το τέλος τους. Που οι χειμώνες έχουν πέτρινα, χιονισμένα σπίτια. Που ξέρω ν’ ανακαλύπτω τα κρυμμένα πετροράδικα στις κρυψώνες τους…Μου φτάνει που μ’ αγαπάνε τέσσερις άνθρωποι.
Πολύ…
Μου φτάνει που αγαπάω τέσσερις ανθρώπους.
Πολύ…
Που ξοδεύω τις ανάσες μου μόνο γι’ αυτούς. Που δεν φοβάμαι να θυμάμαι. Που δεν με νοιάζει να με θυμούνται. Που μπορώ και κλαίω ακόμα. Και που τραγουδάω…μερικές φορές…Που υπάρχουν μουσικές που με συναρπάζουν. Και ευωδιές που με γοητεύουν…
“Οδυσσέας Ελύτης”

Καλημέρα Θεϊκά Πλάσματα…
Φορέστε την καρδιά σας και ετοιμαστείτε για το επομένο βήμα…
Και μην ξεχνάτε τη μαγική λεξούλα…
Σ αγαπώ…

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue