Παγκόσμιες Ημέρες Για Έναν Καλύτερο Κόσμο

 Η Νεράιδα Ονειρένια παρουσίασε το ημερολόγιο για το 2020 του πολυβραβευμένου κομμωτή Γιώργου Σαρρή την Τετάρτη 11Δεκεμβρίου 2019 στον λαμπερό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου ”Μελίνα Μερκούρη” του Δήμου Αθηναίων στο Θησείο, με τίτλο ΄΄Παγκόσμιες ημέρες για έναν καλύτερο κόσμο” αφιερωμένο στην Dreamteam!

Κύμα αγάπης εκδηλώθηκε από τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης που παρόλη τη δυνατή βροχή στην Αθήνα, έδωσαν το παρόν σε αυτή τη βραδιά. Παρουσία των συντελεστών του ημερολογίου και πλήθους κόσμου ο Πρόεδρος της Dreamteam Χρήστος Πετρίδης και η Αντιπρόεδρος Αναστασία Γκούβα ανέλυσαν το θέμα του ημερολογίου αλλά και τον σκοπό του που είναι να δώσει χαρά σε όσο πιο πολλά παιδιά μπορεί ενώ ο Γιώργος Σαρρής μίλησε για τον θεσμό του ημερολογίου που ο ίδιος έχει καθιερώσει εδώ και 15 χρόνια!

Για το ημερολόγιο φωτογραφήθηκαν εθελοντικά και αφιλοκερδώς πολλά γνωστά πρόσωπα από διάφορους χώρους, όπως ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, σχεδιαστές, μοντέλα, Ολυμπιονίκες, επικοινωνιολόγοι, επιχειρηματίες, συγγραφείς, πρωταθλητές, σκηνοθέτες, κομμωτές κ.α. Συγκεκριμένα στο ημερολόγιο παρουσιάζονται οι: Ευθύμης Ζησάκης, Γιώργος Χειμωνέτος, Δημήτρης Γιώτης Αφροδίτη Σκαφίδα, Ερωτόκριτος Κιμνιώνης, Γιώργος Δρίτσας, Λάζαρος Βασιλείου, Αθηνά Καμπάκογλου, Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά, Φιλίτσα Καλογεράκου, Βαγγέλης Σαμιώτης, Τάνια Κοφινιώτη, Χριστίνα Κοχλατζή, Δάφνη Κεφαλά, Ναταλία Ρίζου, Χάρης Τσαπέλης, Κωνσταντίνα Χαχλάκη, Φρίντα Θεολόγου, Αναστασία Παπαδοπούλου, Άγγελος Χρηστίδης, Γιώργος Σαρρής, Αναστασία Γκούβα, Χρήστος Πετρίδης,Σταυρούλα Πετρίδη.

Το μακιγιάζ ανέλαβε χορηγικά η γνωστή σχολή ”Freddy Make Up Stage” και τα χτενίσματα επιμελήθηκαν τα ”George Sarris Hair Expert”. Την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις ανέλαβε η Dreamteam.

Τις πολύ ιδιαίτερες χειροποίητα ζωγραφισμένες μπλούζες που φορέθηκαν από όλους τους πρωταγωνιστές στις φωτογραφίσεις του ημερολογίου, φιλοτέχνησε ο Γιάννης Αλεξανδράκης / Jalex αποκλειστικά με το θέμα του ημερολογίου!

Την νεράιδα Ονειρένια έντυσε ο Οίκος Τρανούλη. Ta κοστούμια για την Παγκόσμια ημέρας φιλίας προσέφερε ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος.

Επίσης η σχεδιάστρια Λόρα Δημόγλου προσέφερε ενδύματα.

Tα ζωγραφικά έργα στην Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης είναι της εικαστικού Δάφνης Βοτανοπούλου.

H διάθεση του ημερολογίου γίνεται στα κομμωτήρια George Sarris Hair Expert στη Βούλα (Βας. Παύλου 63) καθώς και από την Dreamteam (dreamteam.org.gr@gmail.com)

Xορηγοί γραφιστικών: Intermare Divers & Design Factory 360.

Φωτογράφοι ημερολογίου: Λευτέρης Μυλωνάκης – Άρης Ρουπίνας

Backstage φωτογραφίες: Peter Tamas- Παρασκευή Παναγιωτοπούλου

Φωτογραφίες άρθρου: Peter Tamas

#dreamteam #wesharethehappiness #oneiraki #giaenankaliterokosmo 

Χρήστος Πετρίδης

Όνειρό μου είναι να προσφέρω σε εκείνους που έχουν ανάγκη και για αυτό τον σκοπό επιστρατεύω όλα όσα έχω μάθει μέσα από την τηλεόραση, την τέχνη, τη γραφή και τον λόγο, πιστεύοντας πως η συσπείρωση των ανθρώπων θα μας οδηγήσει σε έναν καλύτερο κόσμο! #giaenankaliterokosmo

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue