«Παιδιά Μένουμε Σπίτι» | Ένα Blog Για Να Παίζουν & Να Δημιουργούν Μικροί & Μεγάλοι Μέσα Στο Σπίτι

Μια ομάδα εθελοντών εκπαιδευτικών προτείνουν τρόπους για να παίζουν τα παιδιά και να περνούν δημιουργικές στιγμές με τους αγαπημένους τους ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Τι λες; Παίζουμε στο σπίτι; Σε αυτό το blog θα βρείτε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, δραστηριότητες, προτάσεις για βιβλία – video και πολλές άλλες εκπλήξεις! Μείνετε συντονισμένοι, οι ιδέες θα ανανεώνονται!

Τα παιχνίδια που προτείνονται σε αυτό το blog, απευθύνονται στα παιδιά και τις οικογένειες τους που μένουν σπίτι αυτές τις ιδιαίτερες μέρες. Παίξτε πολύ, συνεχίστε να χαμογελάτε και να περνάτε ξεχωριστές και δημιουργικές στιγμές με τους αγαπημένους σας! Μένοντας σπίτι αποτρέπουμε τη εξάπλωση του COVID-19.

Παίξτε με έπιπλα, κάντε κατασκευές από τα ξεχασμένα υλικά στα ντουλάπια σας, κάντε πειράματα, δείτε παραστάσεις, ζωγραφίστε, θυμηθείτε το σχοινάκι και πολλές άλλες ιδέες. 

Οι ιδέες αυτές εμπλουτίζονται καθημερινά και έχουν βρεθεί, αναδημοσιευτεί, δημιουργηθεί και προταθεί από πρώην Έφορους & Βοηθούς του Κλάδου Πουλιών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, καθώς ένιωσαν την ανάγκη και την ευθύνη να υποστηρίξουν τα παιδιά σε αυτή την ιδιαίτερη χρονική περίοδο.

Οι άνθρωποι που το δημιούργησαν είναι οι: Κυριάκος Μούρτζη, Δανάη Μπίσυλλα, Ιωάννα Τσαμπηρά, Μαριάννα Κυρίου, Κλαίρη Χαβάκη, Μαριάννα Ραψωματιώτη, Γιάννα Βασιλοπούλου, Δήμητρα Χατζηδημητρίου.

Είναι ευκαιρία οι γονείς να ανπληρώσουν τον χαμένο χρόνο μαζί με τα παιδιά τους. Ιδίως όσο η καραντίνα παρατείνεται, η υπομονή εξαντλείται και η λύση της τηλεόρασης μοιάζει η αναπόφευκτη λύση για τα παιδιά. Τώρα είναι η ώρα να πούμε “Παιδιά, μένουμε σπίτι”

Βlog “Παιδιά, μένουμε σπίτι”, υπάρχει και η σελίδα στο Facebook  

#μενουμεσπιτι #paidiamenoumespiti


Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue