Οι Splish Splash μεταμορφώνουν τη Μεταμόρφωση!

Συνεχίζονται λόγω επιτυχίας οι παραστάσεις της
 
 “MetamMorfosis”
από τη θεατρική ομάδα  Splish-Splash
 
στον Πολυχώρο Vault
κάθε Κυριακή στις 21:15, ως τις 5 Απριλίου 2015.
 
 
Οι Splish Splash μεταμορφώνουν τη Μεταμόρφωση!
 
Αντλώντας έμπνευση από τον βωβό κινηματογράφο, μεταφέρουν στη σκηνή την ατμόσφαιρα και την αισθητική του μέσα από την έκφραση των ηθοποιών, τη σωματική γλώσσα και τη μουσική. Γνωστοί για τις διασκευές κλασσικών κινηματογραφικών ταινιών και ηρώων, φέτος επιστρέφουν με την κωμωδία ΜetamMorfosis, τη διασκευή του κλασσικού αριστουργήματος του Φραντς Κάφκα.
 
Ένα αναπάντεχο γεγονός ανατρέπει την καθημερινότητα της οικογένειας Μπόργκ. Οι ισορροπίες διαταράσσονται, οι ρόλοι αλλάζουν μέσα στο ασφυκτικό οικογενειακό πλαίσιο και ο καθένας καλείται να διαμορφώσει μια νέα ταυτότητα. Ο Γκρέγκορ, ο γιός της οικογένειας και το κεντρικό πρόσωπο του έργου βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση όπως όλοι τους. Θα καταφέρει ν’ ανταπεξέλθει στο νέο του ρόλο;
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
σκηνοθεσία, διασκευή ιστορίας:   Johnny O.
επιμέλεια κίνησης :    Ιωάννα Καμπυλαυκά
βοηθός  σκηνοθέτη:  Άντζη  Βαλσαμή
μουσική επιμέλεια:    Αντώνης  Μοσχούτης,  Johnny O.
πρωτότυπη μουσική, programming:   Αντώνης  Μοσχούτης
σκηνικά:  Έφη  Λιαροκάπη
εικόνες  προβολής:  Θοδωρής  Μαστρογιάννης
κοστούμια:  Βίκυ  Αδάμου
φωτισμοί:    Αποστόλης Τσατσάκος
μακιγιάζ:   Γιώργος  Βάλβης
teaser MetamMorfosis: http://youtu.be/mpQcC04Yoqg
 
παίζουν 
Johnny O,   Βίκυ  Αδάμου,   Γιώργος Νικολαϊδης,  Χριστίνα  Σαμπανίκου
 
Λίγα λόγια για τους Splish-Splash
 
Η θεατρική ομάδα Splish-Splash ιδρύθηκε το 2003 από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη (Johnny O.) και ξεκίνησε την καλλιτεχνική της δράση διασκευάζοντας κλασικά κινηματογραφικά έργα, βασιζόμενη περισσότερο στην κίνηση και την έκφραση των ηθοποιών, τη μουσική και το γρήγορο ρυθμό.
Η αισθητική του ασπρόμαυρου και η έλλειψη λόγου στα χνάρια του βωβού κινηματογράφου προσδίδουν στην ομάδα τον ιδιαίτερό της χαρακτήρα. Ο συνδυασμός του κωμικού στοιχείου με το τραγικό, η απομυθοποίηση των ηρώων και η ανατροπή αποτελούν υλικά δημιουργίας τους . 
Η ομάδα έχει ανεβάσει ήδη τις ακόλουθες παραστάσεις:
‘Nomsferatu’ 2003-4, ‘Nemfertiti’ 2004-5 , ‘Jack the Rimper’ 2005-6, ‘Jam Dark’ 2006-7, ‘Framkenstein’ 2007-8, ‘The Scarmface’ 2008-9, ‘The phantom of the ompera’ 2009-10, ‘M for little Man’ 2010-11, ‘Draculam’ 2012-13
 
ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ:
ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Κυριακή 21:15
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 λεπτά
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue