Πανσέληνος 27 Φεβρουαρίου | Η συγκεκριμένη Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα

Η Πανσέληνος της 27ης Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται στις 10:17’:10” π.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00), στην 9η μοίρα (08η 57΄) του Πρώτου Δεκαημέρου της Παρθένου (Άξονας Παρθένου – Ιχθύων / Σελήνη στην Παρθένο – Ήλιος στους Ιχθύς), στον 5ο Οίκο του Ηλιακού Ωροσκοπίου και κυβερνά τον 3ο Οίκο του.

– Η Πανσέληνος επηρεάζει τον Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι 28/05-01/06, Παρθένοι 29/08-03/09, Τοξότες 29/11-03/12, Ιχθύς 26/02-01/03)
– Επίσης, επηρεάζει όσους έχουν Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από την 6η μέχρι την 10η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
– Από Αντισκιά, επηρεάζονται οι γεννημένοι 11/4 και 14/10 ή όσοι έχουν Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στην 21η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και τονίζει την ενέργεια της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε, την 11η Φεβρουαρίου και είναι η εξέλιξη του Σεληνιακού Κύκλου που άρχισε τότε.

– Η επιρροή της, διαρκεί μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, στις 13 Μαρτίου. (Θα πραγματοποιηθεί στην 23η 03’ μοίρα των Ιχθύων).
– Ότι ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες (με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο), θα προχωρήσει, θα βελτιωθεί και ίσως ολοκληρωθεί, φέρνοντας αποτελέσματα.
– Επειδή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην Παρθένο, η οποία συνδέεται με το εθνικό σύστημα υγείας, τις υπηρεσίες του κράτους, τα εργασιακά συνδικάτα και τον στρατό, τα θέματα που θα μας απασχολήσουν, θα σχετίζονται με αυτά.

Αυτή η προοπτική ενισχύεται και από τον Ερμή που κυβερνά την Παρθένο, όπως και τον 6ο οίκο που είναι το φυσικό σπίτι της (υγεία, εργασία, στρατός, συνθήκες διαβίωσης).
Έτσι, ενδεχομένως να υπάρξουν αφηγήματα για πολιτική κάθαρση, επιδείνωση ή εξάπλωση επιδημιών και εθνική ασφάλεια.
Υπό την επιρροή της, πληροφορίες θα συνεχίσουν να έρχονται στο φως, σχετικά με τα θέματα που έχουν ξεσπάσει μετά την τελευταία Νέα Σελήνη.

Ένα κομμάτι τους, θα αφορά την ανηθικότητα, τις εγκληματικές ενέργειες και την αποκάλυψη μεγάλων σκανδάλων με πολιτικές συνέπειες, ενώ ένα άλλο θα σχετίζεται με εχθρικές απειλές εναντίον της χώρας.
Επίσης, οι εμβολιασμοί και η εξάπλωση του Covid-19, θα βρίσκονται στο προσκήνιο.
– Η Πανσέληνος σχηματίζει Quincunx (Χιαστί, Inconjunct / όψη 150 μοιρών / δύσκολη όψη που σχετίζεται με καρμικά μαθήματα) με τον Κρόνο και Τρίγωνο με τον Ουρανό.
Η Quincunx μεταξύ Σελήνης – Κρόνου, δημιουργεί προβλήματα, ενοχές και συναισθήματα φόβου, ενώ καθιστά δύσκολη την αρμονία στις προσωπικές σχέσεις, οι οποίες ίσως συνοδεύονται από συναισθήματα μοναξιάς και έλλειψης συναισθηματικής υποστήριξης, που προκαλούν θλίψη.

Πολλές σχέσεις ίσως διαλυθούν, προκαλώντας έντονες απογοητεύσεις.
Στα επαγγελματικά, ενδεχομένως να δημιουργηθεί άγχος από την αναγκαστική ανάληψη επιπλέον υποχρεώσεων, που θα επιφέρουν ανισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής ζωής.
Οι επιδράσεις του Τριγώνου Σελήνης – Ουρανού, δεν θα μπορούν να αντισταθμίσουν τις δημιουργούμενες συνθήκες.
– Επειδή η Πανσέληνος πραγματοποιείται υπό την επιρροή του Τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού (που διαρκεί ακόμη), το ενεργοποιεί και έτσι, σχετίζεται με τις δύσκολες αλλαγές και τις αναγκαστικές προσαρμογές, που φέρνει.
– Επίσης, η Πανσέληνος επηρεάζεται από την Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2020, στην 8η μοίρα των Διδύμων σε Quincunx (Χιαστί) με την Αφροδίτη, δημιουργώντας ανησυχίες σχετικά με την σταθερότητα των σχέσεων και των συνεργασιών.
Τα δύο φαινόμενα κυβερνώνται από τον Ερμή, θέτοντας θέματα εμπιστοσύνης στις επικοινωνίες.
– Επιπλέον, η Πανσέληνος σχηματίζει Σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Alioth, στην ρίζα της ουράς της Μεγάλης Άρκτου, που επίσης σχετίζεται με απογοητεύσεις.
– Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου, υποδηλώνει αντιστροφή της τύχης και απώλειες.
Επιπλέον, επηρεάζεται από την Σύνοδο που δημιουργεί ο Άρης με τον Algol, η οποία είναι από τα επικινδυνότερα στοιχεία της.
Η συγκεκριμένη επιρροή μπορεί να φέρει αναταραχές, αφού θα έχει βίαιο και φιλοπόλεμο χαρακτήρα.
– Εν κατακλείδι, η Πανσέληνος της 27ης Φεβρουαρίου, μας ζητά να προσαρμοστούμε στις δημιουργούμενες συνθήκες.
Αυτή η προσαρμογή μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα και να διευκολύνει την ανανέωση μας.
Δεν θα πρέπει να υπερεκτιμούμε την δύναμη μας και να αναλαμβάνουμε έργα ή πρωτοβουλίες που την υπερβαίνουν.
Προτιμότερο θα ήταν να αξιολογήσουμε προσεκτικά τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες μας.
Ίσως ήρθε η ώρα να προσπαθήσουμε ώστε να φέρουμε αλλαγές, που θα έχουν μακροπρόθεσμη εμβέλεια και διάρκεια.
Αυτές μπορεί να είναι αναγκαίες ή να τις σκεφτόμασταν και να έχουν καθυστερήσει υπερβολικά.
☸ Soli Dharma: Chandra, Rahu, Ketu, Budha Graha

Aκολουθείστε μας στα social facebook | instagram | solidharma

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue