Η PANSiK Παρουσίασε Το Graduate Fashion Show 2019, Εμπνευσμένο Από Το Concept «ILLUSIONS»

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου ο Όμιλος σπουδών μόδας PANSiK παρουσίασε το ετήσιο Graduate Fashion Show 2019, εμπνευσμένο από το concept ‘ILLUSIONS’.

Οι σπουδαστές, 26 fashion design graduates από την PANSiK Αθήνας και 22 fashion design graduates και shoe designers από την PANSiK Θεσσαλονίκης,παρουσίασαν για πρώτη φορά τις capsule collections τους, υπό το art direction της Σάντυ Καραγιάννη καιτο creative direction του σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου.

Τους νέους σχεδιαστές στήριξαν με την παρουσία τους γνωστοί επαγγελματίες από το χώρο της μόδας όπως ο Κώστας Βογιατζής (Yatzer),Τάκης Τσαντίλης, Έφη Ανέστη, fashion bloggers και δημοσιογράφοι μόδας.

Υποστηρικτές της βραδιάς το δροσιστικό BIANCO NERO του Oμίλου Τσιλιλής.

Ο οίκος Τsakiris Mallas επιμελήθηκε τα παπούτσια του ντεφιλέ και τα κομμωτήρια Michalis Anousakis επιμελούνται το hair styling. 

Τζένη Οικονόμου

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue